fbpx

7-sitsiga bilar

Bilar för stora sällskapet

Sorento

Har du behov av en bil som rymmer upp till 7 personer eller kanske ett stort lastutrymme? Då har vi på Gustaf E Bil några olika modeller som vi kan tipsa om. Välkommen på en provkörning!

Opel Zafira finns i Skövde
Kia Sorento finns i Lidköping, Mariestad och Skövde


Opel Zafira

  • Det är en fullfjädrad sjusitsig bil, men med körglädje som en mindre bil
  • Mångsidiga stols- och förvaringsmöjligheter
  • Snygga exteriör och premiuminteriör
  • Sofistikerade hjälpsystem för föraren
  • Effektiva motorer och växellådor med tysk ingenjörskonst
  • Avancerade uppkopplingsmöjligheter

 

Med det trendsättande FLEX 7® PLUS-stolkonceptet kan du flytta om sätena så att de passar olika kombinationer av personer, bagage och laster.

Ergonomiskt certifierade stolar (Standard för Business) med ett utskjutbart stöd för låren och ett justerbart ländryggsområde hjälper dig att koppla av på de längsta av långfärder.

Zafira har hela 1860 liter bagageutrymme med fällda säten och upp till 34 förvaringsmöjligheter. Med 7 säten finns 152 liter för bagage.

Bränsleförbrukning blandad körning 5,2-6,9 l/100 km. CO2-utsläpp 129-161 g/km.

Läs mer om Zafira på opel.se  (öppnas i nytt fönster)


Kia SorentoKia_Sorento

Du kan åka 7 personer eller åka några färre personer och lasta desto mer. Baksätena kan fällas helt eller delvis, allt för bästa säteskombination och bagageutrymme för din resa.

Bakluckan kan öppnas automatiskt när fjärrsignalen från den smarta nyckeln upptäcks. Luckan stängs med en knapptryckning. Både fram- och baksäten är eluppvärmda och framsätena är dessutom utrustade med ventilation (Standard Komfort+). Sorento med utrustningspaket Komfort+ har panoramasoltak som täcker större delen av taket och har en elektrisk manövrerbar rullgardin. Främre delen av soltaket är öppningsbar.

Sorento har smart självparkeringssystem APAS som gör att du endast anpassa hastigheten genom att växla och bromsa (systemet ingår i Komfort+). Sorento 2,2 CRDi finns med manuell- och automatväxellåda.

Bränsleförbrukning blandad körning 5,7-6,7 l/100 km. CO2-utsläpp 149-177 g/km.

Läs mer om Sorento på kia.com  (öppnas i nytt fönster)