fbpx

7-sitsiga bilar

Bilar för stora sällskapet

Sorento

Har du behov av en bil som rymmer upp till 7 personer eller kanske ett stort lastutrymme? Då har vi på Gustaf E Bil några olika modeller som vi kan tipsa om. Välkommen på en provkörning!

Opel Zafira finns i Skövde.
Kia Sorento finns i Lidköping, Mariestad och Skövde.
Mitsubishi Outlander finns i Skövde.


Opel Zafira

  • Det är en fullfjädrad sjusitsig bil, men med körglädje som en mindre bil
  • Mångsidiga stols- och förvaringsmöjligheter
  • Snygga exteriör och premiuminteriör
  • Sofistikerade hjälpsystem för föraren
  • Effektiva motorer och växellådor med tysk ingenjörskonst
  • Avancerade uppkopplingsmöjligheter

 

Med det trendsättande FLEX 7® PLUS-stolkonceptet kan du flytta om sätena så att de passar olika kombinationer av personer, bagage och laster.

Ergonomiskt certifierade stolar (Standard för Business) med ett utskjutbart stöd för låren och ett justerbart ländryggsområde hjälper dig att koppla av på de längsta av långfärder.

Zafira har hela 1860 liter bagageutrymme med fällda säten och upp till 34 förvaringsmöjligheter. Med 7 säten finns 152 liter för bagage.

Bränsleförbrukning blandad körning 5,2-6,9 l/100 km. CO2-utsläpp 129-161 g/km.

Läs mer om Zafira på opel.se  (öppnas i nytt fönster)


Kia SorentoKia_Sorento

Du kan åka 7 personer eller åka några färre personer och lasta desto mer. Baksätena kan fällas helt eller delvis, allt för bästa säteskombination och bagageutrymme för din resa.

Bakluckan kan öppnas automatiskt när fjärrsignalen från den smarta nyckeln upptäcks. Luckan stängs med en knapptryckning. Både fram- och baksäten är eluppvärmda och framsätena är dessutom utrustade med ventilation (Standard Komfort+). Sorento med utrustningspaket Komfort+ har panoramasoltak som täcker större delen av taket och har en elektrisk manövrerbar rullgardin. Främre delen av soltaket är öppningsbar.

Sorento har smart självparkeringssystem APAS som gör att du endast anpassa hastigheten genom att växla och bromsa (systemet ingår i Komfort+). Sorento 2,2 CRDi finns med manuell- och automatväxellåda.

Bränsleförbrukning blandad körning 5,7-6,7 l/100 km. CO2-utsläpp 149-177 g/km.

Läs mer om Sorento på kia.com  (öppnas i nytt fönster)


Mitsubishi OutlanderOUTLANDER

Kraftfull, dynamisk design och en rad förbättringar, stora utrymmen, hög komfort och bättre ljudisolering gör även långresorna bekväma. Modellen finns med elektroniskt kontrollerad fyrhjulsdrift och många andra praktiska funktioner. Perfekt för en modern familj med ett aktivt liv. Outlander 2,2D Business med läderklädda säten, LED-ljus, Audiopaket, och en tredje sätesrad för totalt sju sittplatser. Med enkla handgrepp ändrar du kupéutrymmet till önskat behov. Med sätena nedfällda sår du ett lastgolv som är hela 168 cm långt.

Outlander levererar den höga prestanda man kan begära av en kraftfull SUV med snabb acceleration och stabil väghållning. Var du än kör så kan du njuta av fördelarna med nästa generation SUV, samtidigt som miljöpåverkan minimeras genom låg bränsleförbrukning och låga CO2-utsläpp.

Dieselmotor med bra bränsleekonimi och vridmoment. Kan kombineras med en 6-växlad manuell växellåda eller en 6-stegad automatlåda.

Varningssystemet varnar dig när din bil närmar sig framförvarande bil för hastigt. Vid stor risk för kollision sker en automatisk inbromsning. En indikation på multi-informationsdisplayen kombinerat med ett larm varnar föraren när bilen är på väg att avvika från körfältet.

Bränsleförbrukning blandad körning 6,5 l/100 km, CO2 -utsläpp 150 g/km.

Läs mer om Outlander på mitsubishimotors.se  (öppnas i nytt fönster)