fbpx

Kia som tjänstebil

Kia_Sorento2

Gustaf E Bil i Lidköping, Mariestad och Skövde erbjuder Kia som tjänstebil. Beroende på dina och ditt företags behov finns flera modeller att välja på. Kia har tagit fram businessversioner som är speciellt framtagna och utrustade för att passa dig som är företagare/tjänstebilsförare. Bilarna är fullt utrustade som standard, du väljer bara en bilstorlek som passar dina förutsättningar.

När du väljer en tjänstebil från Kia så får du en bil med bra förmånsvärde, Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, prisbelönt design och massa utrustning och teknik till ett förmånligt pris.

Aktuella förmånsvärden hittar du på kia.com

Är du fortfarande inte övertygad?

Fler övertygande fakta

 

Plug-in hybrider från Kia öppnar en värld av förmåner – såväl ur ekonomiska som miljömässiga aspekter. Ta hjälp av tjänstebilskalkylatorn för att jämföra olika alternativ.

Tjänstebilskalkylatorn

 

 

Eller bläddra i Kias tjänstebilsbroschyr >>

KIA OPTIMA SPORTSWAGON – ÄVEN SOM PLUG-IN HYBRID

Kia Optima Sportswagon GT Line Business är rikligt utrustad från start med den senaste tekniken vad gäller säkerhet och infotainment. Nu kommer den även som plug-in hybrid med klassledande räckvidd på el, hela 62 km. En 50 kWh stark elmotor och ett litiumpolymerbatteripack på 11,26 kWh ger tillsammans med 2,0-liters GDI-bensinmotorn en sammanlagd effekt på 205 hk. Tack vare laddhybridens smarta teknologi kan du köra i hybridläge när du ska göra längre resor. Kia Optima Sportswagon Plug-In Hybrid tar dig på så sätt upp till 1120 km på en tank, i hybridläge.

Samtliga varianter av Kia Optima Sportswagon har en dragvikt på 1 500 kg.

Optima SW Plug-In Hybrid Advance Plus

Förmånsvärde från 1.196 kr/mån

Boka provkörning!

Mer om Optima

KIA NIRO –  FINNS SOM HYBRID, PLUG-IN HYBRID OCH EL

Kia Niro har vunnit flera utmärkelser. Bland annat “Årets smartaste bil” (Hybrid) när den lanserades 2016, med motivering att den är  miljösmart, säker, ekonomisk och praktisk. Niro som plug-in hybrid med 1300 kg i dragvikt och 58 km räckvidd på el eller e-Niro med hela 455 km på ren el. Att välja Kia Niro är att välja den perfekta kombinationen av en rymlig cross-over och en effektiv supermiljöbil för alla som är måna om miljön och sina egna bränslekostnader.

Niro 1.6 Plug-In Hybrid Advance

Förmånsvärde från: 928 kr/mån.
Basbelopp: 7,5
Räckvidd: 58 km på el.

Utrustad med bl.a. autobroms, aktivt filövervakningssystem, adaptiv farthållare, takreling, LED-ljus fram & bak, eluppvärmd läderratt, 16” aluminiumfälgar och 2-zons klimatanläggning (ACC). 7,5 basbelopp.

Niro 1.6 Plug-In Hybrid Advance med Pluspaket 1

Förmånsvärde från: 1.006 kr/mån.
Basbelopp: 7,5
Räckvidd: 58 km på el

Innehåller utöverAdvance bl.a. delläderklädsel, 7” navigations-system med backkamera, parkeringssensorer bak, regnsensor, dimljus fram, USB-uttag, kromade yttre handtag och tonade rutor bak.

Mer om Niro plug-in hybrid

 

Niro 1.6 Hybrid Advance

Förmånsvärde från: 1.345 kr/mån
Basbelopp: 7,5

Innehåller bl.a. autobroms, aktivt filövervakningssystem, adap-tiv farthållare, takreling, LED-ljus fram & bak, eluppvärmd läder-ratt, eluppvärmda framsäten, 60/40-delbart ryggstöd bak, 16” aluminiumfälgar och 2-zons klimatanläggning (ACC). CO2: 89 g/km.

Mer om Niro hybrid

e-Niro Advance

Förmånsvärde från: 1.045 kr/mån.
Räckvidd: 455 km på el

Mer om e-Niro

 

Boka provkörning

KIA SPORTAGE – VÅR MEST POPULÄRA SUV I HELT NY SKEPNAD

if-design-award-2016-156x80

Den fjärde generationen av vår populära SUV Sportage är en helt ny bil från grunden. Från den nya designen till den avancerade tekniken och nya smarta funktioner. Kia Sportage har stort fokus på såväl passagerarnas som medtrafikanternas säkerhet, något som märks i form av aktiva säkerhetslösningar som t.ex. autobroms och dödavinkelvarning. Kupén har fått högre komfort och bättre säkerhet genom nya tekniska lösningar. Tack vare ny, effektiv motor och växellåda har även prestanda och effektivitet förbättrats.

Fyrhjulsdrivna Kia Sportage är den perfekta följeslagaren på äventyr långt utanför arbetsplatsen. Den är fullutrustad med bland annat autobroms, dödavinkelvarning och nästa generations navigationssystem med smarta tjänster. Allt detta för 7,5 basbelopp.

Nya Sportage 1.6 CRDi 136 hk AWD Advande 

Förmånsvärde från: 1.918 kr/mån*.
Basbelopp: 7,5

Kia_Sportage_GT_Line_my16_3_4_front_view_turned_wheel_5

Bränsleförbrukning blandad körning 4,6-6,7 l/100km, CO2-utsläpp 119-166 g/km.

* Förmånsvärde 2019 vid 50% marginalskatt.

Boka provkörning!

Mer om Sportage

KIA SORENTO – MED PLATS FÖR 7

Kia Sorento är rymlig och designad för att tala till alla dina sinnen. Denna SUV har redan hunnit bli prisad för sin design, den har fem stjärnor i Euro NCAP och är fullmatad av utrustning du kanske inte förväntar dig i en bil från 7,5 basbelopp.
Nya Kia Sorento är en bil du inte har upplevt förrän du suttit i den.

Sorento 2.2 CRDi AWD AUT ADVANCE 7-SITS
Förmånsvärde från: 2.575 kr/mån*
Basbelopp: 7,5

Innehåller bl.a. automatlåda, AWD, 7 säten, eluppvärmt baksäte, navigationssystem med backkamera, eluppvärmd läderratt, läderklädsel, parkeringssensorer fram och bak, 18” aluminiumfälgar och xenonljus.

Sorento 2.2 CRDi AWD AUT GT-Line 7-SITS
Förmånsvärde från:
2.983 kr/mån*

Utöver det som finns i Advance-versionen ingår bl.a. 19” aluminiumfälgar, självparkeringssystem, autobroms, främre LED-ljus i iskubsformat, Infinity ljudsystem, elmanövrerad baklucka med handsfree-funktion, ventilerade framstolar, adaptiv farthållare, dödavinkelvarning, filövervakningssystem och panoramasoltak.
Kia_Sorento

Bränsleförbrukning blandad körning 5,7-6,6 l/100km, CO2-utsläpp 149-174 g/km.

*Kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50% 2019.

Boka provkörning!

Mer om Sorento

KIA CEED SPORTSWAGON GT LINE – EN SPORTIG KOMBI

Kia Ceed sportwagon GT Line Business är vår sportiga kombi. Med snygg design, överlägsen komfort och innovativ teknik får du ut det mesta av bilkörningen. Med en ombonad och ljuddämpad kupé, smart utrustning samt effektivare motor är den en av våra mest färgstarka bilar någonsin.

Ceed Sportswagon 1.0 T-GDi Advance

Förmånsvärde från: 1.434 kr/mån

Ceed Sportswagon 1.4 T-GDi Advance

Förmånsvärde från: 1.485 kr/mån

Ceed Sportswagon 1.4 T-GDi DCT GT-Line

Förmånsvärde från: 1.585 kr/mån

Ceed Sportswagon 1.6 CRDi GT-Line

Förmånsvärde från: 1.623 kr/mån

Bränsleförbrukning blandad körning 4,0-4,4 l/100km, CO2-utsläpp 104-115 g/km.

* Förmånsvärde 2019 vid 50% marginalskatt.

Boka provkörning!

Mer om Ceed Sportswagon