fbpx

Mitsubishi som tjänstebil

ASXGustaf E Bil i Skövde är ett av Mitsubishis företagcenter och erbjuder Mitsubishi som tjänstebil. Beroende på dina och ditt företags behov finns flera modeller att välja på. För företaget är Mitsubishi ett tryggt och ekonomiskt fördelaktigt tjänstebilsval. Hög kvalitet garanterar ett bekymmersfritt billiv, något som både företaget och tjänstebilsföraren uppskattar. Ett brett urval modeller och utrustningsversioner gör att det alltid finns en bil som passar företaget och föraren.

Läs mer om Mitsubishi Företagscenter

Mitsubishi ASX – SUV/kombi och familjebil

ASX är en crossover som ger dig det bästa med SUV, kombi och familjebil. För spontana nöjesresor och för planerade vardagsärenden, när du sitter själv bakom ratten och när du skjutsar nära och kära. Byggd med miljömedveten teknik, inredd för att passa en modern familj med aktiv livsstil.

ASX

ASX 1,6 AS&G 2WD Komfort Plus

Pris: Från 184 900 kr
Förmånsvärde: 1 321 kr/mån
Basbelopp: Från 6,0

Extreriör: 7 krockkuddar, Anti-sladd och anti-spinn system (ASTC), Panikbromshjälp, Panikbromsvarnare, Starthjälp i backe, Hill Start Assist.

Interiör: CD radio med 4 högtalare, Elfönsterhissar fram och bak, Farthållare, Fjärrstyrt centrallås, Färddator, Klimatanläggning, ACC, Läderklädd ratt och växelspaksknopp, Radiokontroller i ratten, Ratt justerbar i höjd och avstånd, Skjutbart armstöd fram, USB-ingång för extern ljudkälla.

Boka provkörning!

Mer om ASX

Mitsubishi Outlander

Stora utrymmen, hög komfort och bättre ljudisolering gör även långresorna bekväma. Outlander finns med elektroniskt kontrollerad fyrhjulsdrift, en tredje sätesrad för totalt sju sittplatser och många andra praktiska funktioner. Med fem stjärnor i Euro NCAP och fem års nybilsgaranti är Outlander en trygg och praktisk familjebil. Perfekt för en modern familj med ett aktivt liv.

OutlanderOUTLANDER

Pris: Från 239 900 kr
Förmånsvärde: 1 538 kr/mån
Basbelopp: Från6,0

 

Boka provkörning!

Läs mer om Outlander

 

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid

Nu är uppföljaren till Sveriges mest populära supermiljöbil här, med över 100 nyheter. Förutom ett stiligare yttre har mängder av funktioner och detaljer fått ett lyft. Kombinationen av elmotorer och bensinmotor ger dig hög prestanda och låg förbrukning i en och samma bil. Med tyst och kraftfull framdrivning, Mitsubishis beprövade fyrhjulsdrift och ny innovativ design, är Outlander Plug-in Hybrid utvecklad för att passa ett aktivt liv.

Outlander PHEVOutlander-PHEV

Pris: Från 399 900 kr
Förmånsvärde: 1150 kr/mån
Basbelopp: Från 9,0

Boka provkörning!

Läs mer om Outlander Plug-in Hybrid