Mitsubishi som tjänstebil

ASXGustaf E Bil i Skövde är ett av Mitsubishis företagcenter och erbjuder Mitsubishi som tjänstebil. Beroende på dina och ditt företags behov finns flera modeller att välja på. För företaget är Mitsubishi ett tryggt och ekonomiskt fördelaktigt tjänstebilsval. Hög kvalitet garanterar ett bekymmersfritt billiv, något som både företaget och tjänstebilsföraren uppskattar. Ett brett urval modeller och utrustningsversioner gör att det alltid finns en bil som passar företaget och föraren.

Läs mer om Mitsubishi Företagscenter

Mitsubishi ASX – SUV/kombi och familjebil

ASX är en crossover som ger dig det bästa med SUV, kombi och familjebil. För spontana nöjesresor och för planerade vardagsärenden, när du sitter själv bakom ratten och när du skjutsar nära och kära. Byggd med miljömedveten teknik, inredd för att passa en modern familj med aktiv livsstil.

ASX

ASX 1,6 2WD City Plus

Pris: Från 174 900 kr (92 100 kr kvar för utrustning)
Förmånsvärde: 1 271 kr/mån
Basbelopp: Från 6,0

Extreriör: 7 krockkuddar, Anti-sladd och anti-spinn system (ASTC), Panikbromshjälp, Panikbromsvarnare, Starthjälp i backe, Hill Start Assist.

Interiör: CD radio med 4 högtalare, Elfönsterhissar fram och bak, Farthållare, Fjärrstyrt centrallås, Färddator, Klimatanläggning, ACC, Läderklädd ratt och växelspaksknopp, Radiokontroller i ratten, Ratt justerbar i höjd och avstånd, Skjutbart armstöd fram, USB-ingång för extern ljudkälla.

Boka provkörning!

Mer om ASX

Mitsubishi Outlander

Stora utrymmen, hög komfort och bättre ljudisolering gör även långresorna bekväma. Outlander finns med elektroniskt kontrollerad fyrhjulsdrift, en tredje sätesrad för totalt sju sittplatser och många andra praktiska funktioner. Med fem stjärnor i Euro NCAP och fem års nybilsgaranti är Outlander en trygg och praktisk familjebil. Perfekt för en modern familj med ett aktivt liv.

Outlander 2.0 AS&G 5MT 2WD BasicOUTLANDER

Pris: Från 246 900 kr (20 100 kr kvar för utrustning)
Förmånsvärde: 1 642 kr/mån
Basbelopp: Från 6,0

 

Boka provkörning!

Läs mer om Outlander

 

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid

Nu är uppföljaren till Sveriges mest populära supermiljöbil här, med över 100 nyheter. Förutom ett stiligare yttre har mängder av funktioner och detaljer fått ett lyft. Kombinationen av elmotorer och bensinmotor ger dig hög prestanda och låg förbrukning i en och samma bil. Med tyst och kraftfull framdrivning, Mitsubishis beprövade fyrhjulsdrift och ny innovativ design, är Outlander Plug-in Hybrid utvecklad för att passa ett aktivt liv.

Outlander PHEVOutlander-PHEV

Pris: Från 395 500 kr
Förmånsvärde: 971 kr/mån
Basbelopp: Från 7,5

Boka provkörning!

Läs mer om Outlander Plug-in Hybrid

Mitsubishi Pajero

Mitsubishi Pajero har en naturlig närvaro både på och utanför vägen. Dess kraftfulla profil och självsäkra hållning inger respekt och utstrålar äventyrlighet, för att inte tala om bilens gedigna design och imponerande utseende.

Pajero 3,2D 5AT Business NavPAJERO

Pris: Från 449 900 kr (17 350 kr kvar för utrustning)
Förmånsvärde: 2 933 kr/mån
Basbelopp: Från 10,5

 

Boka provkörning!

Läs mer om Pajero