fbpx

Mitsubishi transportbil

L200_NuGustaf E Bil i Skövde är ett av Mitsubishis företagcenter och erbjuder Mitsubishi transportbilar. För företaget är Mitsubishi ett tryggt och ekonomiskt fördelaktigt tjänstebilsval. Hög kvalitet garanterar ett bekymmersfritt billiv, något som både företaget och tjänstebilsföraren uppskattar.

Läs mer om Mitsubishi Företagscenter

Mitsubishi_L200Mitsubishi L200

Basbelopp: Från 6,0

Helt nya Mitsubishi L200 – en stryktålig och mångsidig pickup med hela 5 års nybilsgaranti. Med vår beprövade fyrhjulsdrift och den nya, tystare kupén tar du dig fram med personbilskomfort även långt utanför asfalten.

 

Xenonljus med LED, robust insteg, nyckellöst system, backkamera, Super Select 4WD-II, klimatanläggning. L200 är konstruerad för maximal stabilitet och maximalt väggrepp. Den kraftiga ramen bidrar till robusta köregenskaper och karossens strömlinjeform ger stabilitet på vägen. Sittkomfort i klass med de flesta personbilars med skålformade stolarna i två olika klädselalternativ beroende på vald utrustningsnivå. Strategiskt placerat material för ljudisolering och vibrationsdämpning bidrar också till en tyst och komfortabel upplevelse.

DOUBLE CAB
4-dörrars Double Cab-modellen, med sitt fullstora baksäte, erbjuder personbilskomfort för alla fyra passagerare.

CLUB CAB
2-dörrars Club Cab-modellen har plats för fyra personer tack vare två nedfällbara sittdynor med 3-punktsbälten för två baksätespassagerare.

L200 Club Cab 181 hk Komfort

Pris: 229 900 kr exkl. moms.
Förmånsvärde: 1 746 kr/mån

L200 Club Cab 181 hk Business

Pris: 249 900 kr exkl. moms.
Förmånsvärde: 1 846 kr/mån

Boka provkörning!

Mer om L200

Mitsubishi Pajero

Mitsubishi Pajero har en naturlig närvaro både på och utanför vägen. Dess kraftfulla profil och självsäkra hållning inger respekt och utstrålar äventyrlighet, för att inte tala om bilens gedigna design och imponerande utseende.

Pajero 3,2D 5AT Business NavPAJERO

Pris: Från 449 900 kr (17 350 kr kvar för utrustning)
Förmånsvärde: 2 933 kr/mån
Basbelopp: Från 10,5

 

Boka provkörning!

Läs mer om Pajero