Opel som tjänstebil

 

Det finns många fördomar om Opel. Vissa har vuxit ur gamla sanningar medan andra har hoppat på längs vägen. Men oavsett var de kommer ifrån så är Opel, Europas fjärde största bilmärke, mer prisat och omtalat än på länge. Idag står Opel för tysk ingenjörs­ konst, avancerad teknologi och dynamisk design. Konkret innebär det att du får oslagbar komfort, bränslesnåla motorer, innovativa säkerhetslösningar och moderna multimediasystem som håller dig uppkopplad oavsett var du befinner dig. Allt till ett riktigt bra pris dessutom. Vi är redo att utmana dina fördomar. Är du?

Gustaf E Bil erbjuder Opel som tjänstebil. Beroende på dina och ditt företags behov finns flera modeller att välja på.

Oavsett om du har en mindre firma eller är ansvarig för tjänstebilar på ett större företag kan vi skräddarsy ett tjänstebilsavtal för dig. Bland annat får du möjlighet att planera säkerheten, optimera driftskostnaderna, minska miljöpåverkan och sänka bränsleförbrukningen via effektiva motoralternativ. Opels Business-modeller är det mest attraktiva erbjudandet i vårt tjänstebilsprogram. Vi har valt ut de mest populära modeller och utrustat dem med extra mycket finesser och teknik – allt till ett riktigt bra förmånsvärde! Så om du är intresserad av att köra en topputrustad Insignia eller Zafira miljöbil ska du definitivt läsa mer om våra Business-modeller.

Tysk ingenjörskonst med den senaste tekniken
Opel bygger dynamiska bilar med prisvärd innovativ tysk teknologi och erbjuder ett heltäckande utbud av person- och transportbilar som kännetecknas av modern design, mångsidighet, effektivitet och körglädje.

För säkerhetens skull
Självklart ska man vara mån om sina anställdas trygghet. Det har vi på Opel tagit fasta på. Tack vare en rad olika säkerhetsfunktioner som till exempel döda-vinkel-varnare, adaptiv farthållare, skyltigenkännare och adaptiva strålkastare kan du vara säker på att dina anställda tar sig framåt säkert på vägen.

Oslagbara komfortsäten
Ryggvärk den vanligaste orsaken till arbetsfrånvaro i hela Europa. Därför är det viktigt för dina anställda som spenderar mycket tid i bilen att tänka på hur de sitter. Opel erbjuder den idealiska lösningen för detta med ett utbud av AGR-testade och certifierade ergonomiska säten för förare och främre passagerare.

Rullande kontor
Med Opels infotainmentsystem IntelliLink är dina anställda uppkopplade oavsett var på vägen de befinner sig. De kan svara på mail, surfa på nätet och på så vis använda bilen som ett andra kontor. En effektiv arbetare är en bra arbetare, eller hur?

För en hållbar framtid
Alla måste vi dra vårt strå till stacken när det gäller att värna om vår planet. Från 2014 har vi på Opel arbetat med att ta fram helt nya motorer och fram till 2018 kommer vi att ha 17 nya motorer på marknaden. Dessa motorer ger hög prestanda i kombination med låg bränsleförbrukning och minskade CO2-utsläpp.

 

Opel_InsigniaOpel Insignia Business

Basbelopp: Från 6,5

En fullmatad tjänstebil som inte tummar på någonting. Insignia Business är en hyllad och prisad tjänstebil med rattvärme, sportsäten, adaptiva strålkastare, ett avancerat infotainmentsystem och fyrhjulsdrift från Haldex. Du får toppmodern design, praktisk kombifunktionalitet, innovativa förarhjälpmedel och ett avancerat infotainmentsystem. Finns som 5-dörrars och Sports Tourer. Opel Insignia har fått mycket bra resultat i DEKRAS säkerhetstester och har dessutom fått pris för sin design, innovation och kvalitet. Dessutom hamnar den under 6,5 i basbelopp. Kort och gott: tysk ingenjörskonst när den är som allra bäst och allt till ett riktigt svårslaget pris. 

Eleganta Insignia Business har bland annat detta som standard:

 • IntelliLink Navi 900 med 8″ pekskärm, 7 högtalare, europeiska kartor
 • Adaptiva Bi-xenon-strålkastare med helljusautomatik
 • Ergonomiska sportstolar
 • Elektronisk klimatanläggning, 2-zonig
 • Färddator med 8″ skärm
 • Uppvärmd läderratt
 • Parkeringsassistans fram och bak
 • 17″ lättmetallfälgar
 • Elektrisk handbroms inkl.start i backassistans
 • Tonade rutor bak
 • Regnsensorer
 • 2-zon elektronisk klimatanläggning

Opel Insignia Business erbjuder ett brett utbud av både bensin- och dieselmotorer. Allt från en diesel motor 1.6 CDTI på 136 hk som är miljöbilsklassad till en bensin motor 2.0 Turbo på 250 hk.

Business och Country Tourer Business är för dig som kör mycket i tjänsten men även för privatpersoner som vill ha det bästa av allt. Dessa modeller är fulla med topputrustning inom alla områden och har gott om komforthöjande funktioner anpassade till riktiga livsnjutare. De är nettoprissatta, vilket betyder att de inte kan kombineras med andra rabatter eller avtal då du genom nettopriset redan sparar 66 900 kr.

Boka provkörning!

Läs mer om Insignia

Opel Zafira Tourer Business

Basbelopp: Från 5,5 basbelopp

Zafira Tourer är verkligen den perfekta familjebilen. Den har flexibla utrymmen, enastående komfort och avancerade säkerhetssystem. Zafira har fått mycket bra recensioner från experter och journalister över hela Europa. Så här skrev till exempel TT vid första provkörningen: ”Den perfekta familjebilen. Lättkörd, trevlig och praktisk. Dessutom snygg. Så här ska en bil vara. Inga krusiduller men ändå det allra senaste för att tillfredställa säkerhets- och teknikbehov”.

Smarta, 7-sitsiga Zafira Tourer Business har bland annat detta som standard:

 • IntelliLink CD/Radio 600 med 7″ färgskärm, 6 premiumhögtalare och Bluetooth
 • Panoramasoltak
 • Parkeringssensorer fram och bak
 • Adaptiva Bi-Xenon-strålkastare med LED och hel- och halvljusautomatik
 • Ergonomiska sportstolar i tyg
 • 2-zons elektronisk klimatanläggning
 • Lounge-säten 2:a sätesraden
 • Elektriska fönsterhissar bak
 • Regnsensor
 • Kromade fönsterlister
 • Mörktonade rutor
 • 17” lättmetallfälgar
 • Bränsledriven motorvärmare
 • LED-lampor bak
 • Fabriksmonterad, avtagbar dragkrok

Till Opel Zafira Business finns två dielslemotorer att välja mellan. Vill du ha en miljöbil finns en 136 hk 1.6 CDTi med en 6-växlad manuell växellåda och letar du efter något med mer kraft i finns en 170 hk stark 2.0 CDTI, men här kan du välja mellan 6-växlad manuell eller automatlåda.

Business är framtagen för dig som kör mycket i tjänsten men även för privatpersoner som vill ha det bästa av allt. Denna modell är full med topputrustning inom alla områden och har gott om komforthöjande funktioner anpassade till riktiga livsnjutare. Modellen är nettoprissatta, vilket betyder att de inte kan kombineras med andra rabatter eller avtal då du genom nettopriset redan sparar nästan 40 000 kr.

Boka provkörning!

Läs mer om Zafira Tourer

Översikt av Opels övriga modeller som tjänstebil

Cascada
Basbelopp: Från 6,5
Fyrsitsig cabriolet med vackra linjer, den senaste tekniken och en tak­sufflett som fälls på bara 17 sekunder i hastigheter upp till 50 km/h.
Läs mer om Cascada

Mokka
Basbelopp: Från 4,5
En kraftfull, men smidig SUV som blivit utsedd till årets 4×4 i Tyskland två år i rad.
Läs mer om Mokka

Insignia Country Tourer
Basbelopp: Från 7,0
Vår mest populära tjänstebil med fyrhjulsdrift, avancerat infotainmentsystem och annan smart utrustning som matchar klassens dyraste – men till ett svårslaget pris.
Läs mer om Insignia Country Tourer

Meriva
Basbelopp: Från 4,5
Meriva erbjuder stor flexibilitet, modern teknik och överlägsen komfort tack vare det innovativa FlexDoorssystemet.
Läs mer om Meriva

Adam
Basbelopp: Från 3,5
Liten men tuff stadsbil som går att få i tiotusentals kombinationer.
Läs mer om Adam

Corsa
Basbelopp: Från 3,0
En bil med följsam design, noga utvalda material och lyxig utrusning som uppvärmd läderratt och sköna komfortstolar. Finns som 3 och 5-dörrar.
Läs mer om Corsa