fbpx

Opel transportbilar

Range_Combo-Movano_Vivaro

 

Opel har ett komplett program med högkvalitativa transportbilar till riktigt konkurrenskraftiga priser. Proffsbilar i flera storlekar, som går att få med skräddarsydda lösningar. Gustaf E Bil är redo att hitta rätt lösning för just dina behov.

Du får tre års trygghet när du köper en av våra transportbilar, det innebär tre års service, assistans och garanti*. Våra transportbilar finns i flera storlekar och går att skräddarsy för in-, på- och ombyggnationer. Och inte minst för olika branschlösningar. Mer bil och trygghet går nog inte att få för pengarna.

Opel Vivaro

Från: 221.300 kr exkl. moms

Pålitlighet, ekonomi och kapacitet på ett nytt sätt. Snygga Opel Vivaro har mer effekt, större lastutrymme, bättre komfort och toppmoderna uppkopplingsmöjligheter. Nya Opel Vivaro kombinerar stil och förarkomfort med en mängd fördelar som gör den enastående både på vägarna och i balansräkningen. Robust, bränslesnål, ekonomisk och funktionell.

Vivaro är en verklig rörelsetillgång. Oavsett din verksamhet eller dina behov finns det en Opel Vivaro som passar dina behov perfekt när du behöver en medelstor skåpbil. Skåp, Dubbelhytt eller Floor Cab – utbudet är brett och valet är helt ditt.

Skåp Oerhört mångsidig. Småföretag, budfirmor eller service på plats – oavsett vilket är prisvärda Opel Vivaro Skåp ett solklart val. Med sina två längder, två höjder, lastvolymer från 5,2 m3 till 8,6 m3 och en högsta lastförmåga på c:a 1 200 kg klarar den allt som förväntas av en liten eller medelstor skåpbil.

Dubbelhytt Att ha rätt personal på rätt plats med den utrustning de behöver. Dubbelhytt är en idealisk lösning för allt från byggnation till trädgårdsanläggning, installation av alternativa energikällor till service. Med upp till sex säten och två längder samt utmärkt åtkomst omdefinierar den bekvämligheten för personalen.

Vivaro Skåp: Bränsleförbrukning i l/100 km: stadskörning 8.7–6.6, landsvägskörning 6.7–5.5, blandad körning 7.4–5.9; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 195–155.

Vivaro Dubbelhytt: Bränsleförbrukning i l/100 km: stadskörning 7.9–6.6, landsvägskörning 6.0–5.5, blandad körning 6.6–5.9; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 174–155.

Vivaro Floor Cab: Bränsleförbrukning i l/100 km: stadskörning 8.0–7.2, landsvägskörning 7.1–6.9, blandad körning 7.4–7.0; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 195–185.

I enlighet med EG-förordningar 715/2007 och 692/2008 (i respektive tillämpliga versioner).

Boka provkörning!

Läs mer om Vivaro  

Opel MovanoOpel_Movano

Från: 243.300 kr exkl. moms

Opel Movano har ett imponerande utbud av versioner, axelavstånd, lastkapaciteter och höjder som placerar den i främsta ledet. De olika versionerna för persontransporter eller verksamhetsbehov erbjuder smart design, utmärkt ekonomi, enastående prestanda och klassledande komfort. Har du behov att dra tunga släp kan Opel Movano med bakhjulsdrift och dubbelhjul dra upp till 3,5 ton tunga släpvagnar. Funktionell in i minsta detalj.

Funktionell in i minsta detalj – Opel Movano minimerar kostnaderna, stärker företagets image och ökar komforten. Kolla in varför.

  • Lastutrymme och kapacitet
  • Enastående komfort
  • Heltäckande utbud
  • Avancerat chassi
  • Ren, ekonomisk kraft
  • Övertygande säkerhet

Dessutom ingår tre års garanti, fri service och vägassistans som ger total trygghet.

MOVANO SKÅP
Med en tillgänglig total lastvolym på upp till 17 m3, upp till ca 2 500 kg lastförmåga och en maximal lastlängd på upp till 4,3 meter sväljer Opel Movano stora mängder gods utan svårigheter. Den breda sidodörren/arna på 1 270 mm innebär att EU-pallar kan lastas på tvären medan bakdörrarna i fullstorlek tillåter lasthöjder på upp till 1 820 mm på H2-modellerna.

Opel Movano finns i framhjulsdrivna eller bakhjulsdrivna versioner, beroende på fordonslängd. Motorerna i Opel Movano, som alla uppfyller kraven i utsläppsstandarden Euro 5, har konstruerats för maximal effektivitet, högt vridmoment och låga utsläpp.

MOVANO CHASSI CAB
Opel Movano Chassis Cab finns i tre olika längder med bakhjulsdrift och två längder med framhjulsdrift. Movano Chassis Cab har naturligtvis samma höga standardspecifikation som i Opel Movano Skåp.

MOVANO CREW CAB
Extra plats för fyra personer ökar kapaciteten och mångsidigheten. Opel Movano Crew Cab finns i tre chassilängder med bakhjulsdrift och två chassilängder med framhjulsdrift, och har även extra förvaringsutrymme under sitsen i baksätet. Movano Crew Cab har naturligtvis samma höga standardspecifikation som i Opel Movano Skåp.

 

Boka provkörning!

Läs mer om Movano

Nya Opel Combo

INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2019

 

Gustaf E Bil i Skövde är stolt återförsäljare av Opel transportbilar och kan nu presentera nya Opel Combo!

Med oöverträffad mångsidighet, innovation, avancerade säkerhetssystem och bränsleeffektiva motorer, är nya Combo den affärspartner du har väntat på.

Bland höjdpunkterna märks:
– Maximal lastvolym på 4,4 m31
– Maximal lastlängd på 3 440 mm2
– Maximal nyttolast på upp till 1 000 kg för tunga transporter3,4
– Plats för upp till två europallar i lastutrymmet
– Multimedia Navi Pro-navigeringssystem med 8-tums pekskärm4
– Smarta säkerhetssystem inklusive automatisk nödbromsning
– Flera hjälpsystem för föraren inklusive automatisk farthållare5
– Upp till 15 förvaringsutrymmen i kupén
– Uppvärmd ratt och stolar4
– Även tillgänglig som Combo XL med lång hjulbas eller som Crew Van för upp till 5 personer

1Lastvolym på upp till 3,8 m3 för Combo, eller 4,4 m3 för Combo XL med lång hjulbas.
2Lastlängd på upp till 3 090 mm i Combo eller 3 440 mm i Combo XL.
3Maximal nyttolast på 1 000 kg för Combo och 950 kg för Combo XL.
4Tillval
5Standard för Dynamic och Enjoy, tillval för Essentia.

 

Läs mer om nya Opel Combo

Boka provkörning