fbpx

Peugeot som tjänstebil

 

Gustaf E Bil i Vara erbjuder Peugeot som tjänstebil. Beroende på dina och ditt företags behov finns flera modeller att välja på. Vi erbjuder Business-modeller med hög utrustningsnivå, på köpet får du motorer med hög prestanda som samtidigt är bränslesnåla. Priserna på våra Business-modeller är attraktiva, detta innebär en låg TCO kostnad för företaget och ett lågt förmånsvärde för dig som tjänstebilsförare. Nedan visas ett urval av möjligheter, fler motoralternativ hittar du på Peugeot.se via knappen nedan.

Läs mer om Peugeot som tjänstebil

Läs också om Peugeot Complete

Peugeot 308

Peugeots designers och ingenjörer har skapat en fräck, intuitiv och modern sedan med ett sportigt utseende. Upptäck Peugeot 308 – stilren, teknisk och effektiv och levererar unika körupplevelser.

308 5D GT BlueHDi 180 AUT Business EditionPeugeot_308_grey

Förmånsvärde från: 1 617 kr / mån*.
Basbelopp: 5,7

(308 SW GT BlueHDi 180 AUT Business Edition, basbelopp: 6, förmånsvärde 1 658 kr / mån*)

Extra utrustning som ingår i priset: panoramaglastak.

Bakom de mjuka och sportiga linjerna har bilen sänkts med 7 mm i fronten och 10 mm i bakänden. Tröskeldekoren på den nedre delen av karossen ger den en bredare känsla och 308 GT har även särskilda 18” Dual Aspect Diamant-aluminiumfälgar.

För 308 GT finns två nya högpresterande motorer att välja mellan som båda följer Euro 6-normerna och har inställbara ESP-system (Electronic Stability Programme) som standard. I GT 205 används turbobensinmotorn 1.6 l THP 205 S&S t och GT 180 levereras med dieselmotorn 2.0 l Blue HDi 180.

Kliv in i Peugeot i-Cockpit och bli ett med din 308 GT. Head-up instrumentpanelen och den unikt designade lilla ratten med perforerat läder, plus naturligtvis själva GT-emblemet, garanterar en unik och härlig körupplevelse.

*Förmånsvärde per månad vid 50% marginalskatt

Boka provkörning!

Mer om Peugeot 308 som tjänstebil

Peugeot 3008

Peugeot 3008 är en unik multifunktionsbil som kombinerar flera biltyper i en. Nu förnyas den med en ny attraktiv design ut- och invändigt. Utvändigt har 3008 fått en omdesignad front, annorlunda strålkastare och nya bakljus. Invändigt har instrumenteringen förbättras och utrustningen är mer omfattande.

3008 GT BlueHDi 180 Aut Business

Förmånsvärde från: 1 879 kr / mån*.
Basbelopp: 7,1

Extrautrustning utöver standard: eljusterbar förarstol med lårstöd och massage. Passagerarstol med lårstöd, massage och elektrisk höjdjustering. Motoriserad baklucka med handsfree.

3008 GT BlueHDi 180 Aut Business Premium

Förmånsvärde från: 1 946 kr / mån*.
Basbelopp: 7,5

Extrautrustning utöver standard: eljusterbar förarstol med lårstöd och massage. Passagerarstol med lårstöd, massage och elektrisk höjdjustering. Motoriserad baklucka med handsfree. SkyPack (öppningsbart glastak). Trådlös mobiltelefonladdare. HiFi-system FOCAL.

Peugeot 3008 Crossover har samtliga nya stilkoder som kännetecknar nya Peugeot. Den kromade kylargrillen förstärker elegansen och de stilrena, uttrycksfulla linjerna ger en tuff, modern karaktär. Den upphöjda förarplatsen med sin optimerade ergonomi ger föraren komfort och en säkrare körning. Head-up-displayen projicerar viktig information om körningen på en nedfällbar skärm placerad i förarens synfält: hastighet, farthållare eller -begränsare, avståndsvarnare, etc.

Den smarta modulära designen gör det möjligt att konfigurera 3008 på flera sätt. Det 2/3 – 1/3 fällbara baksätet är mycket lätt att använda. Med en enkel rörelse fälls sittdynorna tillbaka och ryggstöden kan fällas ner med hjälp av en spak i bagageutrymmet eller ovanpå sätet. Passagerarstolen fram kan fällas ner platt för att rymma extra långa laster på upp till 2,62 meter.

I det smarta bagageutrymmet, har 3008 ett rörligt bagagerumsgolv som kan justeras till tre lägen genom att endast använda en hand och inga verktyg. För att få ännu mer utrymme kan baksätena fällas ner med en enda rörelse tack vare reglage som finns i bagageutrymmet.

 

* Förmånsvärde 2015 vid 50% marginalskatt.

Boka provkörning!

Mer om 3008