fbpx

Mitsubishi

Det finns en Mitsubishi för alla och hör till de mest pålitliga bilarna på marknaden.

Mitsubishi Outlander PLUG-IN HYBRID är Sveriges mest sålda supermiljöbil 2014. Mitsubishi hör till de mest pålitliga bilarna på marknaden. Nya Mitsubishi hittar du på Gustaf E Bil i Skövde.

Besök Mitsubishis hemsida

Mitsubishi som tjänstebil

Att välja en Mitsubishi som tjänstebil innebär en rad fördelar för dig och din arbetsgivare

För företaget är Mitsubishi ett tryggt och ekonomiskt fördelaktigt tjänstebilsval. Hög kvalitet garanterar ett bekymmersfritt billiv, något som både företaget och tjänstebilsföraren uppskattar. Ett brett urval modeller och utrustningsversioner gör att det alltid finns en bil som passar företaget och föraren.

Finansiering

Gustaf E Bilfinans är en del av DNB Finans. Vi erbjuder olika finansierings- och tilläggstjänster som är anpassade för nya eller begagnade bilar.

Gustaf E Bilfinans vill hjälpa dig som privatperson eller företagare att förverkliga dina planer oavsett om det gäller stora eller små bilar. Vi hjälper dig snabbt och smidigt med finansieringen av din bil samt anpassar finansieringen utifrån dina behov och bilens andrahandsvärde.

Vi vill helt enkelt att du skall ha den finansieringsform som passar dig bäst. Gör en snabbkalkyl eller läs mer på http://gustafebilfinans.se/

Mitsubishi Motors Försäkring

Trygg och säker med Mitsubishi Motors och Trygg-Hansa

I samarbete med Trygg-Hansa har Mitsubishi Motors tagit fram en bilförsäkring som är utformad för att passa dig och din Mitsubishi.

Smarta fördelar med Trygg-Hansas bilförsäkring för Mitsubishi:

  • Ersättning för motor, elektronik och växellåda ända upp till 15 000 mil
  • 3 000 kr i rabatt på självrisken för vagnskadegaranti, t.ex. om du kör på en stolpe (privatägd bil)
  • Reparation med originaldelar på märkesverkstäder – för att säkra andrahandsvärdet

Om du köper din Mitsubishi hos en Mitsubishi-återförsäljare får du dessutom fördelar som:

  • Helt ny bil om din fabriksnya Mitsubishi totalförstörs eller blir stulen första året
  • Hyrbil upp till 65 dagar om din egen bil inte rullar

Mer om Mitsubishi Motors Försäkring

Mitsubishi Motorskortet

Mitsubishi Motorskortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal-/kreditkort

Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och övriga världen. Mitsubishi Motorskortet erbjuder en valfri kredit på upp till 50.000 kr. Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Mitsubishiägare.

Läs mer om Mitsubishikortet

Garanti

Mitsubishi står för hög kvalitet och detta tillsammans med våra omfattande fabriksgarantier ger dig ett enkelt bilägande med god ekonomi.

  • 5 års nybilsgaranti/10.000 mil
  • 5 års Mitsubishi Assistanspaket (MAP)
  • 12 års garanti mot genomrostning
  • 3 års vagnskadegaranti (gäller ej L200)

Mitsubishis 5 års nybilsgaranti gäller bilar registrerade från 2015-01-01.

Service

Prisgaranti på service

Våra fordon tillhör de mest välbyggda och pålitliga på marknaden, men vi vill ändå vara säkra på att du är skyddad om någonting skulle hända. Det är därför vi har ett förstklassigt supportteam och ett verkstads- och vägassistansnät utspritt över hela Europa som är lika bra som det som din lokala återförsäljare erbjuder.

Hur en allmän servicekontroll görs

Det ska vara prisvärt att serva din bil hos en auktoriserad Mitsubishi-verkstad.  Därför har vi nu infört Mitsubishi Motors Prisgaranti som innebär att vi erbjuder samma pris för service eller annat mekaniskt verkstadsarbete på din bil, som en märkesoberoende bilverkstad erbjuder.

Mer om prisgarantin

Vägassistans

Statistiken vad gäller tillförlitlighet är imponerande för Mitsubishfordon, men skulle du någonsin behöva hjälp i händelse av haveri olycka, stöld eller vandalism- så finns vi där, tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan, var du än befinner dig. Ring bara numret på ditt kort så kommer vi till din hjälp. Du kommer att täckas av Mitsubishis assistanspaket (MAP) så länge din garanti gäller. Du kan också förlänga detta skydd med en MAP-upgrade.

Läs mer om assistans

Varför Mitsubishi?

Att köpa & äga en Mitsubishi 

För de flesta är bilen den näst största investeringen i livet efter bostad. Din bil ska ta dig från ena stället till det andra, frakta saker och visst är det väl så att du önskar att den ska kosta så lite som möjligt, starta och gå när du behöver den. Mitsubishi motors hjälper dig gärna genom hela processen att köpa bil, från att boka en provkörning, ladda ner en broschyr till att hitta en förmånlig finansiering och teckna en försäkring på din nya Mitsubishi. Vi vill även göra vårt bästa för att det ska vara så bra och enkelt som möjligt för dig att äga din Mitsubishi och att du även efter bilköpet ska vara nöjd.

Mer om bekymmersfritt bilägande

 

Mitsubishi Erbjudanden

Senaste Mitsubishi i lager