fbpx

Opel

Opel erbjuder ett brett utbud av både personbilar och transportbilar. Bilen håller högsta tyska kvalité till riktigt bra priser och har sedan 2013 fått en mängd utmärkelser för hög kvalité och bäst i test. Ny innovation och modern design för att nämna några! Nya Opel hittar du på Gustaf E Bil i Skövde.

Besök Opels hemsida

Varför Opel?

Det är alltid klokt att köpa en Opel. Det handlar om underhåll, tillbehör, garantier och mycket annat. För på Opel bygger vi inte bara bilar, vi lever för dem. Det betyder att vi bryr oss om din bil och vi jobbar ständigt med att tänka ut nya sätt att göra det ännu bättre att äga en Opel. Läs om hur du får största möjliga glädje av din Opel:

Ägarskap

myOpel - nästa nivå av Opelservice

Bekväm, enkel och alltid uppdaterad:

Med myOpel får du snabb tillgång till hela vår omfattande Opelservice, från ditt nästa servicetillfälle och nya erbjudanden till enkel bokning av service.

myOpel tar hand om dig på samma sätt som den auktoriserade Opelverkstaden. Här finns det dessutom fler funktioner som gör livet tillsammans med din Opel ännu lite enklare. Tack vare uppgifterna om din bil (t ex hur långt du kört) och ditt val av Opelverkstad kan vi skapa individuellt anpassade erbjudanden till dig med mycket bra och konkurrenskraftiga priser. Med andra ord får alla fördelar som du också får hos en auktoriserad Opelverkstad, men online.

Det här får du på myOpel:

 • Servicebokning online – boka din service via internet
 • min Opelverkstad – välj den Opelverkstad som ligger närmast dig och du får individuellt anpassade erbjudanden
 • min Opel – serviceinformation och fakta om din Opel
 • Servicepåminnelse – vi skickar påminnelse till dig när det är dags för nästa service
 • Nyhetsbrev – nyheter och erbjudanden från Opel
 • Anpassade erbjudanden – du får specialanpassade erbjudanden och generösa rabatter på service och tillbehör till just din Opel.
 • Servicehistorik – historik för all service som utförts hos en auktoriserad Opelverkstad
  Och mycket mer…

Upptäck själv alla möjligheter med myOpel genom att registrera dig på myOpel.

Läs mer eller registrera dig på myopel

Opels Servicelöften

Kvalitet och service hela vägen

Hos Opelauktoriserade verkstäder lämnar du din bil i trygga händer. Du får kvalitet och service hela vägen.

Läs mer om Opels Servicelöften

Originaltillbehör

När vi bygger en Opel ser vi till att alla delar, från bromsar till styrning, arbetar tillsammans med exakt precision. Vi tänker på samma sätt när det gäller omvårdnaden av en Opel. Genom att bara använda utprövade originaldelar och reservdelar kan vi behålla precisionen och kraften i din bil, mil efter mil, år efter år. För bara med originaldelar kan vi garantera att din Opel fortsätter att hålla samma höga kvalitet. Och bara med originaldelar får du ta del av förbättringar och utveckling av reservdelar av högsta kvalitet. Läs mer om Opels originaldelar och tillbehör, fälgar och däck, reservdelar, OPC Line-stylingtillbehör och navigeringssystem:

Originaltillbehör

Opel Försäkring

Prisvärt, personligt och proffsigt

Opel Försäkring är ett samarbete mellan Opel Sverige AB och If, Nordens ledande skadeförsäkringsbolag med cirka 3,6 miljoner kunder. Tillsammans har vi utvecklat och skräddarsytt en unik bilförsäkring med 100 procent fokus på dig som kör Opel.

 • Skadejour 0-24 alla dagar
 • Helt ny bil eller 20% över marknadsvärdet vid totalskada
 • Ingen maxgräns vid ersättning av däck och fälgar
 • Ingen maxgräns vid ersättning av stereo, dvd m.m.
 • Garanterad reparation med Opel Originaldelar
 • 15% rabatt på hem- och villaförsäkring hos If
 • Upp till 32% i merkundsrabatt hos If

Läs mer om Opel försäkring

Finansiering

Gustaf E Bilfinans är en del av DNB Finans

Vi erbjuder olika finansierings- och tilläggstjänster som är anpassade för nya eller begagnade bilar.

Gustaf E Bilfinans vill hjälpa dig som privatperson eller företagare att förverkliga dina planer oavsett om det gäller stora eller små bilar. Vi hjälper dig snabbt och smidigt med finansieringen av din bil samt anpassar finansieringen utifrån dina behov och bilens andrahandsvärde.

Vi vill helt enkelt att du skall ha den finansieringsform som passar dig bäst. Gör en snabbkalkyl eller läs mer på:  Gustaf E Bilfinans

Opelkortet Mastercard

Opelkortet Mastercard, en del av Opel Plus™

Opelkortet ger dig ett billigare bilägande. Genom kopplingen till MasterCard gäller det på ca 22 miljoner inköpsställen och varenda inköp ger bonuspoäng (exkl. kontantuttag och valutaköp). Bonusen gäller sedan som rabatt vid inköp hos oss, t ex vid service eller köp av tillbehör.

Läs mer om Opelkortet

Garanti

Total trygghet med Opel

När du köper en ny Opel har den 2 års fabriksgaranti, 3 års vagnskadegaranti, 12 års rostskyddsgaranti samt 2 års lackgaranti med en obegränsad körsträcka. Garantierna gäller produktfel. För slitagedelar t ex. bromsdetaljer, kopplingslamell osv. gäller speciella regler. Opel fabriksgaranti gäller i hela Europa. För Opel Original reservdelar och tillbehör gäller 2 års garanti utan begränsning av körsträckan.

Läs mer om garanti

Opel Assistans

Opel Assistans, en del av Opel Plus™

Oavsett vart du är på väg ser Opel Assistans till att du kommer fram i händelse av ett driftstopp. Dygnet runt, i fler än 40 länder i Europa, ger Opel Assistans dig vägassistans, bärgning, hyrbil, hotellövernattning, vidaretransport med tåg eller flyg. Och mer därtill. Opel Assistans ingår det första året för alla fabriksnya Opelbilar från det datum då fordonet först registrerades. För Vivaro och Movano gäller tre år. När din kostnadsfria garanti löper ut kan du förlänga assistansen med ett år i taget. Även du som har köpt en begagnad Opel kan komplettera med Opel Assistans. Observera att det går att teckna Opel Assistans upp tills bilen är 10 år gammal.

Håll dig rullande med Opel Assistans

Opel som tjänstebil

Opel för företag – sätter din verksamhet i rörelse

Upptäck nya Opel. Du får fördel av kvalitetsbilar till låga ägandekostnader. Se närmare på hur du kan tjäna på olika leasing- och servicekombinationer till en attraktiv månadskostnad. Har du ett större företag vinner du på våra långsiktiga avtal och skräddarsydda villkor. Som kund får du möjlighet att planera säkerheten, optimera driftskostnaderna, minska miljöpåverkan och sänka bränsleförbrukningen via effektiva motoralternativ.

Läs mer om Opel som tjänstebil

 

Opel Erbjudanden

Senaste Opel i lager