fbpx

Peugeot

peugeot1Peugeot ingår i PSA-koncernen som är världens sjätte största bilproducent och näst störst i Europa. Peugeot är det enda bilmärket som erbjuder en samlad mobilitetslösning med person- och transportbilar, scooters, cyklar och en lång rad tjänster. Med 10 000 återförsäljare och verkstäder i 160 länder får Peugeots spännande mobilitetslösningar spridning över hela världen. Efter drygt 200 års stark närvaro på marknaden är Peugeot genomsyrat av inspiration och framgång, förnyar sin design och sin visuella identitet, utvidgar sitt modellprogram och har stora internationella ambitioner för de kommande åren. I Sverige är K. W. Bruun Autoimport AB generalagent för Peugeot.

Nya Peugeot hittar du på Gustaf E Bil i Vara.

Besök Peugeots hemsida

Peugeot Företag

Peugeot är ett av de största bilmärkena bland privatbilister

Nu jobbar vi hårt för att bli lika bra när det gäller företagsbilar. Det är med andra ord en bra idé att titta närmare på Peugeot och vårt modellprogram. Bättre urval finns knappast för dina medarbetare och inte för företagets resultaträkning heller.

Mer om Peugeot Företag

Finansiering

Gustaf E Bilfinans är en del av DNB Finans. Vi erbjuder olika finansierings- och tilläggstjänster som är anpassade för nya eller begagnade bilar.

Gustaf E Bilfinans vill hjälpa dig som privatperson eller företagare att förverkliga dina planer oavsett om det gäller stora eller små bilar. Vi hjälper dig snabbt och smidigt med finansieringen av din bil samt anpassar finansieringen utifrån dina behov och bilens andrahandsvärde.

Vi vill helt enkelt att du skall ha den finansieringsform som passar dig bäst.

Gör en snabbkalkyl

Peugeot Försäkring

Peugeot Försäkring via Peugeot-handlare

Din bil är värd en äkta Peugeot Försäkring. De två första veckorna bjuder din Peugeot-handlare på försäkringen. Därefter får du 25 procent rabatt på premien hela första året. Vi bjuder på försäkringen i två veckor.

Du sätter dig i din nya bil, vrider om startnyckeln och njuter av den där sköna Peugeot-känslan. Redan när du rullar ut från bilhallen är din Peugeot skyddad av en äkta och extraladdad märkesförsäkring

Extraladdade fördelar – bara det bästa är gott nog för din Peugeot:

  • Din bil behåller sitt värde: Om din nya bil totalförstörs eller blir stulen står vi för en ny bil hos en utvald Peugeot-handlare. Gäller upp till 2000 körda mil, när din bil inte är äldre än 1 år. Är din bil äldre än 1 år står vi för bilens marknadsvärde plus 25 procent. 
  • Förlängt Försäkring för motor, elektronik och växellåda: Din Peugeot Försäkring ersätter skador på motor, elektronik och växellåda ända upp till 15 000 mil, när din bil inte är äldre än 8 år. 
  • Sänkt självrisk på din vagnskadegaranti: Du får 3 000 kronor lägre självrisk om du råkar ut för en skada som ersätts av din vagnskadegaranti.
  • Drulleförsäkring
  • Tryggt om du till exempel tappar bilnycklarna eller tankar fel bränsle.
  • Hyrbil om din egen bil inte rullar: Om din bil blir stulen eller står på verkstaden betalar Peugeot Försäkringen för hyrbil.
  • Reparation på noga utvalda verkstäder: Din Peugeot repareras på auktoriserade verkstäder – allt för att säkra andrahandsvärdet på din bil.
  • Ett telefonnummer – för dina frågor gällande Peugeot Försäkring ring 077-11 11 680.

Läs mer om Peugeot försäkring

Peugeotkortet

Peugeotkortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal-/kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och övriga världen. Peugeotkortet erbjuder en valfri kredit på upp till 50.000 kr. Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Peugeotägare. Med ett Peugeotkort kommer du dessutom få ta del av fina förmåner och månadserbjudanden som är exklusivt riktade till dig som är innehavare av ett Peugeotkort. Bland annat får du alltid bonus* på alla dina inköp. Dessutom betalar du ingen årsavgift för ditt Peugeotkort. Kort sagt, vi vill att Peugeotägare ska ha det lite bättre!

Läs mer om Peugeotkortet

Underhållsservice och serviceavtal

När du kontrollerar och reparerar din bil på en Peugeotverkstad vet du att du får originalreservdelar, konkurrensmässiga fasta priser och kunskapen hos våra mekaniker som är utbildade för just din Peugeot.

Mer om servicetjänster

Du kan teckna serviceavtal på samtliga Peugeotmodeller tills det att bilen har genomgått sin första underhållsservice. Serviceavtal tecknar du enklast hos närmaste auktoriserade Peugeotåterförsäljare. Du kan välja mellan Easy- eller Fullserviceavtal beroende på vilken nivå du vill ha på din service.

Mer om serviceavtal

Peugeot Assistance

Hjälp när du behöver den

Peugeot Assistance ingår automatiskt och helt kostnadsfritt i alla nya Peugeot person- och transportbilar sålda via auktoriserad Peugeotåterförsäljare. Peugeot Assistance ingår de första 36 månaderna från första registreringsdatumet.

Om du får ett driftstopp är hjälpen aldrig långt borta. Dygnet runt och året om ger Peugeot Assistance dig omedelbar och kostnadsfri assistans – om orsaken till driftstoppet beror på ett tekniskt fel som täcks av Peugeot nybilsgaranti.I första hand försöker Peugeot Assistance avhjälpa driftstoppet på plats. Går inte det bärgas bilen till närmaste auktoriserade Peugeotverkstad. Kan verkstaden inte reparera bilen inom 24 timmar hjälper Peugeot Assistance dig så du kan fortsätta din färd. Detta kan ske med hyrbil, taxi, tåg, flyg, alternativt övernattning på hotell – det som av Peugeot Assistance bedöms passa situationen bäst.

När din Peugeot Assistance upphört (bilar som är 36 månader och äldre) kan du teckna Peugeot Service Assistans alternativt Peugeot Service Assistans Plus. Tala med din Peugeotåterförsäljare-/verkstad för mer information.

Mer om Peugeot Assistance

Originaltillbehör

Rätta tillbehören till din Peugeot

När du väljer en ny Peugeot väljer du en tekniskt avancerad bil av hög kvalitet. Öka upplevelsen ytterligare genom att utrusta din Peugeot med rätt tillbehör. Alla tillbehör tillverkas enligt Peugeots stränga kvalitetsstandard och de flesta är framtagna särskilt för din Peugeot. För största nytta och nöje. Din Peugeothandlare Gustaf E Bil i Vara berättar gärna mer. Välkommen.

Mer om service och underhåll

Peugeot Erbjudanden

Senaste Peugeot i lager