fbpx

Peugeot

peugeot1Peugeotverkstäder erbjuder dig som Peugeotägare ett stort utbud för både service och underhåll för just din bilmodell. Hos Gustaf E Bil som är en auktoriserad verkstad får du rätt expertis, kunskap och Peugeot originaldelar som är speciellt framtagna till din Peugeot.

Peugeotverkstad hittar du på Gustaf E Bil i Lidköping och Mariestad.

Besök Peugeots hemsida

Underhållsservice och serviceavtal

När du kontrollerar och reparerar din bil på en Peugeotverkstad vet du att du får originalreservdelar, konkurrensmässiga fasta priser och kunskapen hos våra mekaniker som är utbildade för just din Peugeot.

Mer om servicetjänster

Du kan teckna serviceavtal på samtliga Peugeotmodeller tills det att bilen har genomgått sin första underhållsservice. Serviceavtal tecknar du enklast hos närmaste auktoriserade Peugeotåterförsäljare. Du kan välja mellan Easy- eller Fullserviceavtal beroende på vilken nivå du vill ha på din service.

Mer om serviceavtal

Peugeot Assistance

Hjälp när du behöver den

Peugeot Assistance ingår automatiskt och helt kostnadsfritt i alla nya Peugeot person- och transportbilar sålda via auktoriserad Peugeotåterförsäljare. Peugeot Assistance ingår de första 36 månaderna från första registreringsdatumet.

Om du får ett driftstopp är hjälpen aldrig långt borta. Dygnet runt och året om ger Peugeot Assistance dig omedelbar och kostnadsfri assistans – om orsaken till driftstoppet beror på ett tekniskt fel som täcks av Peugeot nybilsgaranti.I första hand försöker Peugeot Assistance avhjälpa driftstoppet på plats. Går inte det bärgas bilen till närmaste auktoriserade Peugeotverkstad. Kan verkstaden inte reparera bilen inom 24 timmar hjälper Peugeot Assistance dig så du kan fortsätta din färd. Detta kan ske med hyrbil, taxi, tåg, flyg, alternativt övernattning på hotell – det som av Peugeot Assistance bedöms passa situationen bäst.

När din Peugeot Assistance upphört (bilar som är 36 månader och äldre) kan du teckna Peugeot Service Assistans alternativt Peugeot Service Assistans Plus. Tala med din Peugeotåterförsäljare-/verkstad för mer information.

Mer om Peugeot Assistance

Originaltillbehör

Rätta tillbehören till din Peugeot

När du väljer en ny Peugeot väljer du en tekniskt avancerad bil av hög kvalitet. Öka upplevelsen ytterligare genom att utrusta din Peugeot med rätt tillbehör. Alla tillbehör tillverkas enligt Peugeots stränga kvalitetsstandard och de flesta är framtagna särskilt för din Peugeot. För största nytta och nöje. Din Peugeothandlare Gustaf E Bil i Vara berättar gärna mer. Välkommen.

Mer om service och underhåll

Peugeotkortet

Peugeotkortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal-/kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och övriga världen. Peugeotkortet erbjuder en valfri kredit på upp till 50.000 kr. Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Peugeotägare. Med ett Peugeotkort kommer du dessutom få ta del av fina förmåner och månadserbjudanden som är exklusivt riktade till dig som är innehavare av ett Peugeotkort. Bland annat får du alltid bonus* på alla dina inköp. Dessutom betalar du ingen årsavgift för ditt Peugeotkort. Kort sagt, vi vill att Peugeotägare ska ha det lite bättre!

Läs mer om Peugeotkortet

Peugeot Erbjudanden