fbpx

Saab

saab

Bilens unika formspråk och kompromisslösa innovationstänk har gjort Saab till en internationell symbol för människor som vågar gå sin egen väg. En unik bil för unika personer. Detta har gjort Saab till ett av Sveriges starkaste globala varumärken.

Och även om bilen inte längre tillverkas så rullar över en miljon Saab-bilar på vägar världen över. Bilar som behöver reservdelar och service. Och det är bara vi som kan erbjuda auktoriserad Saab-expertis, äkta originaldelar och originalservice. Den Saab-utbildade personalen i alla våra auktoriserade Parts Center och Service Center kan garantera att din Saab förblir 100% original, med allt vad det innebär av prestanda, körglädje och säkerhet. All denna kunskap och passion för varumärket Saab har vi samlat i varumärket Saab Original.

Besök Saabs hemsida

Saab Original Club

För dig. Och din Saab.

Att köra Saab har visat sig ha många fördelar. Och som medlem i Saab Original Club blir fördelarna nu ännu fler. Varje månad får du tillgång till en mängd exklusiva erbjudanden och rabatter – direkt i mailen. Det kan handla om både servicepaket, originaldelar eller något fint till dig som förare. Dessutom ser vi till att hålla dig uppdaterad om de allra senaste nyheterna.

Ditt medlemskap är helt kostnadsfritt. Så gå med redan idag och börja utnyttja alla dina erbjudanden.

Läs mer om Saab Original Club

Service

Din Saab är unik. Välj en personlig service.

Alla bilar behöver ses över med jämna mellanrum, men alla bilar är olika och behöver inte samma service. Därför har vi tagit fram Saab 3D Originalservice i olika nivåer – 3D, 3DX och 3DXL.

Läs mer om Saab 3D Originalservice

Saab 3D Assistans

Vi är alltid med dig på resan.

Vår vägassistans är marknadens mest omfattande. Vi hjälper dig och ditt resesällskap snabbt och kostnadsfritt, över hela Europa, dygnet runt. Kan vi inte lösa felet på plats ser vi till att ni kan resa vidare. Skulle olyckan vara framme ringer du bara vårt journummer så är hjälpen på väg.

Vårt omfattande assistanspaket:

  • Bärgning till närmaste Saab Service Center eller hjälp på plats av tekniker.
  • Fortsatt resa med tåg eller flyg.
  • Hyrbil i upp till fyra dagar.
  • Hotellövernattning upp till fyra nätter.
  • Resekostnad för en person vid bilhämtning.
  • Hämtning av bil.
  • Leverans av reservdelar till aktuell verkstad.
  • Banköverenskommelser och pengaöverföringar i lokala banker.

Läs mer om Saab 3D Assistans

Reservdelar

Saab Original Reservdelar är likvärdiga delar som när bilen var ny. Du kan med andra ord vara säker på att de har optimal passform, hållfasthet, material och funktion. Med Saab Original Reservdelar garanteras säkerhet och prestanda. Det betyder också ett högt andrahandsvärde på din Saab. Det finns bara ett original.

Tillbehör

Gör din Saab ännu mer unik. Våra originaltillbehör har konstruerats för att uppfylla livets unika krav. Och dessa krav är naturligtvis olika för olika människor. Genom att välja från vårt sortiment av tillbehör kan du förstärka mångsidigheten, optimera funktionaliteten och ge din Saab en personligare prägel.

SaabKortet

Låt din Saab betala för sig.

Med SaabKortet sänker du dina bilkostnader rejält. Du får bonuspoäng på allt du köper och varje bonuspoäng är värd 1 krona i rabatt på varor och tjänster hos ett auktoriserat Saab Center. Ju mer du använder kortet, desto mer rabatt får du på service, däck, tillbehör och annat till din bil. Med SaabKortet har du också möjligheten att dela upp kostnaden på fyra månader, helt räntefritt, hos alla Saab Service Center, i vår outlet och hos Saab Försäkring. Kortet är kopplat till MasterCard och gäller i hela världen.

Läs mer om SaabKortet

Saab Försäkring

För en bekymmersfri vardag.

En bra bil är värd en bra försäkring. Saab Originalförsäkring innebär ett minimum av byråkrati om något skulle inträffa. Om du råkar ut för en olycka behöver du bara en enda kontakt, så snart bilen kommit till ett Saab Service Center. Där tar vi hand om pappersarbete, besiktning, skadereglering och reparation. Och du kan vara säker på att få din Saab åtgärdad på kortast möjliga tid, och alltid reparerad med Saab Originaldelar.

Mer om Saab Försäkring

Saab Erbjudande