fbpx

Fortsätt ha en äkta Mitsubishi

Fortsätt ha en äkta Mitsubishi – även efter dina verkstadsbesök. Det finns flera viktiga fördelar med att besöka en auktoriserad Mitsubishiverkstad:

prisgaranti_mitsubishi Du är garanterad samma pris eller lägre som hos en märkes-oberoende verkstad, förutsatt att du kan visa upp en offert som inte är äldre än 30 dagar på det aktuella jobbet. Vi garanterar rätt pris med originaldelar.*

*För fullständiga villkor besök mitsubishimotors.se

mitsubishi_motorskortetMed Mitsubishi Motorskortet med VISA, kan du räntefritt dela upp verkstadskostnaderna på 4 månader, om plånboken blivit ansträngd efter julen. Kortet ger dig dessutom poäng på alla inköp, rabatt på drivmedel, reseförsäkring, upp till 50 000 kr i kredit och ingen årsavgift.

Mitsubishi_service Varje gång du gör en originalservice på din bil hos en auktoriserad Mitsubishi-verkstad, förlängs din vägassistansförsäkring med ett år tills bilen blir 15 år gammal. Mitsubishi Motors Assistans hjälper dig dygnet runt, sju dagar i veckan, i hela Europa.

 

VI ANVÄNDER SJÄLVKLART ALLTID ORIGINALDELAR
Mitsubishis höga kvalitet är ett resultat av att alla komponenter har provats ut och matchats för bästa prestanda och livslängd. Vi använder endast delar som fabriken godkänt beträffande passform och funktion.

Välkommen att kontakat Gustaf E Bil – din Mitsubishiverkstad i Skövde!

Öppettider vardagar 7-17.
Adress: Kaplansgatan 34, Skövde (öppna adressen i Google Maps).

Boka service online

Verkstad: 0500-44 48 44
Reservdelar: 0500-44 48 20
Skadeverkstad: 0500-44 48 44