fbpx

Helt nya Kia Ceed

Nu finns Kias nyhet, helt nya Ceed på plats hos oss på Gustaf E Bil i Lidköping, Mariestad och Skövde så om du är ute efter körglädje, uttrycksfull design och massor av körkänsla, då har du hittat rätt! Helt nya Kia Ceed är en halvkombi med en kraftfull, men ändå förfinad design som genast fångar din uppmärksamhet. Dessutom är den utrustad med massor av intelligent ny teknik som gör resan ännu mer njutbar. Välkommen in och provkör hos Gustaf E Bil!

 

1.0 T-GDi 120 HK ACTION
Introduktionspris från: 179.900 kr

Boka provkörning nu!

 

Förfinad design, kaxiga detaljer
Helt nya Kia Ceed har fått en atletisk ny design som förmedlar en självsäker attityd med många detaljer som förhöjer både funktionen och utseendet.

Sofistikerad teknik för aktiv säkerhet
Helt nya Kia Ceed är utrustad med en mängd nya tekniska system som hjälper till att leverera bättre komfort, större säkerhet och en ännu mer sömlös uppkoppling. Integrationen med din smartphone fungerar smidigt då bilen är utrustad med Apple CarPlayTM och förberedd för Android AutoTM.

Kias 7-åriga nybilsgaranti
Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

 

Boka provkörning hos Gustaf E Bil nu!

 

Våra Kia-anläggningar (klicka på adressen för att öppna karta i Google Maps)

Lidköping: Truvegatan 5
0510-48 81 97

Mariestad: Hammarsmedsgatan 30
0501-646 10

Skövde: Kaplansgatan 34
0500-44 48 88

 

Läs mer om helt nya Kia Ceed på kia.com (öppnas i nytt fönster)

Alla erbjudanden gäller levererade bilar t.o.m. 31/3 2019 eller så långt lagret räcker. Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal och gäller endast lagerbilar. Bränsleförbrukning blandad körning Nya Kia Ceed 5,6 l/100 km; CO2-utsläpp 128 g/km. Miljöklass Euro 6d-TEMP. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Utrustning varierar beroende på version. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.