fbpx

Helt nya Kia XCeed

Kia XCeed är en rymlig och säker urban crossover

En säker och rymlig crossover

Äntligen är det dags för premiär för Kia XCeed. Låt oss på Gustav E Bil presentera en urban crossover som kombinerar de praktiska egenskaperna från en suv med en sportig förpackning och körupplevelse. Kia XCeed erbjuder en lång rad av avancerade säkerhets- och assistanssystem samt uppkopplade tjänster. Bagageutrymmet rymmer 426 liter och är delbart (40/20/40).

 

Stilsäker och sportig look

Kia XCeed har en uttrycksfull front, där grill, strålkastare och luftintag ger bilen ett distinkt uttryck. Dessutom är den full av tekniska finesser. Pekskärm, eluppvärmd ratt, filhållningsassistans, trötthetsvarnare och sist men inte minst så är den förberedd för UVO Connect. Interiören är påkostad och det går bland annat att välja till Yellow-Pack med gula detaljer ända ner i sömmarna.

 

 

Kia XCeed med Yellow-Pack, gula detaljer ända ner i sömmarna

Bränsleförbrukning blandad körning Kia XCeed 1.4 T-GDi DCT Advance Plus 5,9 l/100 km och CO2-utsläpp 134 g/km enligt körcykeln NEDC och 6,8 l/100 km och CO2-utsläpp 156 g/km enligt körcykeln WLTP. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Utrustning varierar beroende på version.