fbpx

Helt nya Kia e-Niro

Gustaf E Bil och Kia är stolta att kunna visa upp helt nya Kia e-Niro, den eldrivna crossovern med ett batteripaket på 64 kWh ger en generös räckvidd på upp till 455 km. Intresset har redan visat sig stort på våra Kia-anläggningar i Lidköping, Mariestad och Skövde. Detta blir uppföljaren till de Kia Niro som redan finns på marknaden, Niro Hybrid och Niro Plug-In Hybrid.

Kia e-Niro är klassad som klimatbonusbil eftersom bilen inte släpper ut COoch därför får du klimatbonus på 60.000 kr* när du köper en ny e-Niro.

Räckvidden är 455 km vid blandad körning och vid stadskörning 615 km. Elmotorn är på över 200 hk, acceleration 1-100 km/h på 7,8 sekunder och lastutrymmet är på hela 451 liter (Hybrid 427 liter, PHEV 324 liter) så bilen blir konkurrenskraftig i jämförelse med sina syskon och med andra märken.

Ett vätskekylt system hjälper till att få en stabil temperatur på batteriet vilket medger upprepade snabbladdningar. Ansluten till 100 kW snabbladdare laddas batteriet upp till 80 procent på 54 minuter vilket resulterar i en laddning som ger 36 mils körning. AC standardladdning med laddbox, 6,6 kWh/16A, tar cirka 9 timmar och 35 minuter.  e-Niro är utrustad med luftvärmepump för uppvärmning eller kylning av kupén under tiden den laddas.

Kia e-Niro kommer att finnas två utrustningsnivåer; Advance och Advance Plus.

Kia e-Niro Advance
Pris: 444.900 kr 
(Statlig klimatbonus 60 000 kr är ej inräknad i priserna)
Kia Privatleasing från 4.690 kr/mån
Senaste säkerhetssystemen med aktiv filövervakning, adaptiv farthållare, trötthetsvarnare och autobroms med fotgängar- och cyklistskydd. Dessutom innefattar standardutförande nyckellöst system, 7-tums pekskärm med navigation, backkamera, Apple CarPlay™ och förberedelse för Android Auto™.

Kia e-Niro Advance Plus 
Pris: 474.800 kr 
(Statlig klimatbonus 60 000 kr är ej inräknad i priserna)
Kia Privatleasing 5.190 kr/mån
Utrustning i Advance Plus är dödavinkelvarnare, eljusterbara framstolar, LED-huvudstrålkastare, helläderklädsel och ventilerande framstolar. Tech-paket erbjuds även till Advance Plus som innehåller JBL® ljudsystem, LED-interiörbelysning, 8-tums pekskärm med navigation, sollucka och trådlös mobilladdare.

Tech-paket 14 900 kr till Advance Plus: JBL® ljudssystem, LED-interiörbelysning, 8-tums pekskärm med navigation, sollucka, trådlös mobilladdare.
Metalliclack 5.900 kr
Pearl metalliclack 6.900 kr

 

Kontakta oss på Gustaf  E Bil så berättar vi mer om helt nya Kia e-Niro, välkomna!

Våra Kia-anläggningar (klicka på adressen för att öppna karta i Google Maps)

Lidköping: Truvegatan 5
0510-48 81 97

Mariestad: Hammarsmedsgatan 30
0501-646 10

Skövde: Kaplansgatan 34
0500-44 48 88

Ladda ner faktabladet för Kia Niro

Läs mer på kia.com

 

Kias 7-åriga nybilsgaranti
Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.
Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

 

*Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och är framräknad enligt uträkning från Transportstyrelsen.se.
För mer information se transportstyrelsen.se.

Bränsleförbrukning blandad körning Kia e-Niro; 0 l/100 km och CO₂-utsläpp 0g/km enligt körcykeln NEDC och 0 l/100 km och CO₂-utsläpp 0 g/km enligt körcykeln WLTP. Blandad elförbrukning 149 Wh/km enligt WLTP.