fbpx

Kommer snart: Helt nya Kia Niro EV

Gustaf E Bil och Kia är stolta att snart kunna visa upp helt nya Kia Niro EV,  den eldrivna crossovern med en generös räckvidd på upp till 485 km. Premiären förväntas i slutet av 2018 men intresset har redan visat sig stort på våra Kia-anläggningar i Lidköping. Mariestad och Skövde. Detta blir uppföljaren till de Kia Niro som redan finns på marknaden, Niro Hybrid och Niro Plug-In Hybrid.

Kia Niro EV är klassad som klimatbonusbil eftersom bilen inte släpper ut COoch därför får du klimatbonus på 60.000 kr* när du köper en ny Niro EV.

Elmotorn är på över 200 hk, acceleration 1-100 km/h på 7,8 sekunder och lastutrymmet är på hela 451 liter (Hybrid 427 liter, PHEV 324 liter) så bilen blir konkurrenskraftig i jämförelse med sina syskon och med andra märken.

Det kommer att finnas två utrustningsnivåer; Advance och Advance Plus men i standardutförande finns de senaste säkerhetssystemen med aktiv filövervakning, adaptiv farthållare, trötthetsvarnare och autobroms med fotgängar- och cyklistskydd. Dessutom innefattar standardutförande nyckellöst system, 7-tums pekskärm med navigation, backkamera, Apple CarPlay™ och förberedelse för Android Auto™.

Utrustning i Advance Plus är dödavinkelvarnare, eljusterbara framstolar, LED-huvudstrålkastare, helläderklädsel och ventilerande framstolar. Tech-paket erbjuds även till Advance Plus som innehåller JBL® ljudsystem, LED-interiörbelysning, 8-tums pekskärm med navigation, sollucka och trådlös mobilladdare.

 

Kontakta oss på Gustaf  E Bil så berättar vi mer om helt nya Kia Niro EV, välkomna!

Våra Kia-anläggningar (klicka på adressen för att öppna karta i Google Maps)

Lidköping: Truvegatan 5
0510-48 81 97

Mariestad: Hammarsmedsgatan 30
0501-646 10

Skövde: Kaplansgatan 34
0500-44 48 88

 

Läs mer på kia.com

 

Kias 7-åriga nybilsgaranti
Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.
Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

 

*Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och är framräknad enligt uträkning från Transportstyrelsen.se.
För mer information se transportstyrelsen.se.