fbpx

Premiär för helt nya Kia ProCeed

Låt Gustaf E Bil få presenter något helt nytt där sportig design kombineras med praktiskt utrymme och mångsidighet. Nu är helt nya Kia ProCeed på plats på våra anläggningar, redo att kollas in och provköras.

Med sin låga och slanka kaross ger den lyxiga känslan av en elegant coupé men som tack vare generösa utrymmen också fyller samma funktioner som en praktisk familjekombi. Hela 594 liter lastutrymme har Kia ProCeed.

Helt nya Kia ProCeed blir ett sportigt alternativ till en traditionell kombi i mellanklassen och kommer i både GT Line och i ett ännu sportigare GT-utförande med kraftfull turbomotor på 204 hk.

 

 

Kia ProCeed GT Line

Kia ProCeed 1.4 T-GDi 140 hk DCT GT Line 
Introduktionspris från 249.900 kr
Utrustad med bl.a. 17” aluminiumfälgar, ACC 2-zons klimatanläggning, autobroms, navigationssystem med 8” pekskärm för spegling av mobiltelefoner via Apple CarPlayTM och förberett för Android AutoTM, backkamera, eluppvärmbar och läderklädd sportratt, helljusassistans, aktiv filhållningsassistans och trötthetsvarnare, LED-strålkastare, dödavinkelvarnare med varning för bakomvarande trafik.

Tillägg Tech-paket: 14.900 kr

Kia ProCeed GT

Kia ProCeed 1.6 T-GDi 204 hk DCT GT
Introduktionspris från 295.900 kr 
Innehåller utöver GT Line: Motoruppgradering till 204 hk, 18” aluminiumfälgar, elmanövrerad baklucka, JBL® premiumljudsystem, nyckelfritt system, självparkeringssystem, sportstolar fram, delläderklädsel med svart Alcantara, exteriöra och interiöra GT-detaljer samt ryggstöd fällbart 40/20/40.

 

Panoramapaketet
Rek. ca pris på 19.900 kr till GT Line och 14 900 kr till GT
• Panoramaglastak
• Eljusterbar förarstol med minnesfunktion
• Trådlös laddning för mobiltelefoner med QI-standard.
• Nyckelfritt system (Endast GT Line, Standard i GT)

Enastående design
Helt nya Kia ProCeed drar verkligen ögonen åt sig. En unik exteriör som perfekt balanserar ett stort mått självförtroende med mycket ödmjukhet. I det här fallet är ord överflödiga.

Kia ProCeed

Innovativ insida
Kupéns interiör kombinerar stil, utrymme och tekniska innovationer. Här får både föraren och passagerarna en nydanande körupplevelse som är lätt att ta till sig. Justerbar värme både i fram- och baksäte (ytterplatser). Standard är även rattvärme och eluppvärmda spolarmunstycken.

Kia ProCeed Interiör

Funktionell i grunden
Helt nya Kia ProCeed tummar varken på design eller funktionalitet. Dessutom innehåller den massor av smart teknik som tar körglädje, komfort och säkerhet till en ny nivå.

Den iögonfallande shooting brake-profilen har ett väl tilltaget lastutrymme på 594 liter som praktiskt kan fällas 40/20/40 (GT-utförande) och med ryggstöden helt nedfällda kan du lasta 1545 liter.

Säkerhetsfunktioner är det gott om i Kia ProCeed. Trötthetsvarnare talar om när det är dags att ta en paus, perfekt vid långkörningar. Aktiv filhållningsassistans med varning, autobroms som är kamera- och radarbaserad skyddar både fotgängare och cyklister. parkeringsassistans och helljusassistans som automatiskt justerar ljuset till hel- eller halvljus.

Kia ProCeed profil

 

Läs Kia-bilagan

Boka provkörning hos Gustaf E Bil nu!

 

Våra Kia-anläggningar (klicka på adressen för att öppna karta i Google Maps)

Lidköping: Truvegatan 5
0510-48 81 97

Mariestad: Hammarsmedsgatan 30
0501-646 10

Skövde: Kaplansgatan 34
0500-44 48 88

 

Kias 7-åriga nybilsgaranti
Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för. Den gäller från fabrik och följer din bil när den byter ägare. Du får också sju års fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar i samband med originalservice hos en Kia-auktoriserad verkstad.
Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

 

Bränsleförbrukning Kia ProCeed blandad körning enligt körcykeln NEDC: 5,7-6,2 l/100 km och CO₂-utsläpp 130-142 g/km; enligt körcykeln WLTP: 6,3-7,2 l/100 km och CO₂-utsläpp 143-163 g/km. Utrustning varierar beroende på version. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.