Peugeot Expert – Lägst förbrukning i klassen!

Lägst förbrukning i klassen 5,2 l /100 km 

Från 169.900 kr

Nya PEUGEOT Expert är byggd på den nya generationens bottenplatta från Peugeot. Det gör modellen mer innovativ, lätt och säker. Den nya PEUGEOT Expert har en optimal konstruktion där yttre dimensioner och användbarheten samspelar perfekt. Bilen är väl genomtänkt och modellen uppfyller dina krav när det gäller bränsleförbrukning, komfort, dynamiska egenskaper och säkerhet.

Effektiv
Med den reducerade vikten har PEUGEOT Expert de lägsta förbrukningsnivåerna och CO2-utsläppen i segmentet.

Säkerhet
Den nya PEUGEOT Expert är utrustad med ett flertal körhjälpsystem för att se till att du reser säkert. Modellen fick även fem stjärnor i EuroNCAP-testen för Expert Kombi.

Praktisk
Den nya PEUGEOT Expert finns i tre längder: kompakt, standard, lång vilka är format som gör det lätt att parkera bilen i alla slags parkeringsplatser tack vare en maxhöjd på 1,90 meter. Med den nya bottenplattan kan även sidoskjutdörrar med handsfree-funktion och Moduwork-sätet* monteras.
*tillval

Komfort
Körkomfort, fjädringskomfort oavsett om bilen är olastad eller ej, utmärkt väghållning, dynamiska egenskaper och lätt att manövrera är alla egenskaper som ökar körglädjen. Lägg därtill en ergonomisk och praktisk kupé, där du har en roterbar skrivplatta från ModuWork i mittarmstödet.

Nya PEUGEOT Expert är ett robust, modernt verktyg som underlättar arbetsdagen.

Alla priser är exklusive moms. Bränsleförbrukning blandad körning 5,2 l/100 km. Koldioxidutsläpp CO2 135 g/km. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och feltryck. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.

Boka provkörning nu!

Mer om Expert på Peugeot.se  (öppnas i nytt fönster)