fbpx

Let’s dance med Peugeot

 

Let’s dance är synonymt med värme, glädje och underhållning för hela familjen. Något vi som gillar Peugeot så klart också uppskattar. För att fira Peugeots sponsorskap av Let’s dance vill vi därför bjuda dig som kund på lite extra färg och glamour när du besöker oss. För att hylla samarbetet mellan Let’s dance och Peugeot vill vi bjuda in dig till vår egen danstävling. En tävling som är inspirerad av något du alltid gör i bilen – sitter ner.

Är du Sveriges bästa sittdansare? Bevisa det! Vi vill se din bästa sittdans. I bilen, i soffan, på köksbordet, under köksbordet, på hotellrummet, på hästen eller någon annanstans. Valet är fritt. Bara du sitter ner. Och dansar.

Det enda du behöver göra är att spela in din egen sittdansvideo, lägga upp den på Instagram med taggarna #sittdansa och @peugeotsverige. Sedan är du med och tävlar om två exklusiva VIP-biljetter till finalen av Let’s dance den 1 juni. Då ingår även en natt på Clarion Hotel. 

Våra lokaler kommer att vara lite mer guldskimrande än vanligt i samband med Let’s dance-säsongen och vi kommer att bjuda några riktigt fina erbjudanden.

Läs mer om tävlingsreglerna #sittdansa-tävlingen och Öppet Hus på www.peugeotemotion.se 

 

PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr
Privatleasing från 2.699 kr/mån inkl. service

 

 

 

 

Kontakta Gustaf E Bil i Vara

Telefon bilförsäljning:

0512-326 51

Besöksadress:
Gustaf E Bil Vara (klicka på adressen för att öppna karta i Google Maps)
Badhusgatan 28, Vara

 

Peugeots nybilsgaranti inklusive Assistance gäller i 3 år eller 100.000 km – det som först inträffar. Bränsleförbrukning blandad körning från 3,1 l/100 km. Koldioxidutsläpp CO2 från 100 g/km.Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och feltryck. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.