Opel Karl

karl_webbOpel KARL har allt som krävs av en småbil: rymlig, praktisk, tilltalande och pigg. Allt detta får du för under hundratusen kronor. Se Opel KARL som helt enkelt superrationell. Den har allt du behöver, inklusive fem dörrar, upp till fem säten, klassledande komfort, köregenskaper och väghållning, tillsammans med klassdefinierande hjälpteknik.

Du får dessutom frisk luft, sol- eller månsken – tryck bara på knappen för att manövrera det generösa soltaket. En automatisk vindavskärmare ser till att du inte blir rufsig i håret. Och om solen lyser för starkt finns det dessutom ett solskydd. Upplev den aktiva säkerheten med kurvbelysning som förbättrar sikten i varje sväng. Kör utan att bländas i dimma eller andra förhållanden med dålig sikt med snygga infällda främre dimljus.

Med KARL:s stilrena design kör du med finess. Den är det senaste uttrycket för Opels designfilosofi där skulptural konstfärdighet möter tysk precision. Njut av reaktionssnabb kraft och enastående smidighet. Ytterst kompakta KARL har den perfekta storleken för stadskörning. Med det knappmanövrerade City-läget maximeras den här fördelen genom att styrningen blir fjäderlätt.

Pris fr. 99 900 kr

Boka provkörning

Läs mer om Opel Karl

Bränsleförbrukning blandad körning Karl 4,5. CO2-utsläpp blandad körning Karl 104 g/km. Bilen på bilden kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella tryckfel.