fbpx

Saab Originalservice från 1695:-

Saab är en unik bil, med en unik känsla. Låt därför en Saabexpert ta hand om din Saab och försäkra dig om att din bil förblir ett skönt original med allt vad det innebär av prestanda, körglädje och säkerhet.
Alla bilar behöver ses över med jämna mellanrum, men alla bilar är olika och behöver inte samma service. Därför har vi tagit fram Saab 3D Original Service i olika nivåer, med service som passar just din bil, beroende på årsmodell och hur mycket du använder den. Är du osäker hjälper våra erfarna tekniker dig.
Självklart används enbart Saab Originaldelar, specialverktyg och diagnosutrustning för Saab i servicearbetet. Dessutom får du alltid marknadens mest omfattande vägassistans på köpet. Och kom ihåg, en stämpel från oss i serviceboken är en kvalitetsstämpel.
Läs mer om Saab 3D Original Service och Saab 3D Assistans på saabparts.com

Med SaabKortet kan du alltid dela upp servicekostnaden på fyra månader, helt utan extra kostnad.

Våra servicenivåer
SAAB 3D ORIGINAL SERVICE: En mycket prisvärd årlig bilservice för dig som inte kör så mycket eller har en lite äldre Saab 9-3 eller 9-5. En Saabutbildad servicetekniker säkerställer motorns funktion och bilens driftsäkerhet. Vi kollar och justerar broms- och kylarvätska, byter motorolja och oljefilter.

SAAB 3DX ORIGINAL SERVICE: Den här servicen passar dig som kör lite mer och vill ha en omfattande årlig genomgång av bilen. Vi säkerställer motorns funktion och bilens driftsäkerhet och kollar alla funktioner.

SAAB 3DXL ORIGINAL SERVICE: En service för dig som kör mycket eller vill vårda din Saab på allra bästa sätt. Det här är en verklig fullservice som säkerställer att hela bilen är i absolut toppskick, in i minsta detalj.

Boka service