fbpx

Snart lanseras två helt nya laddhybrider

Sverigepremiär den 27 januari – köp din redan idag

I slutet av januari lanserar vi två nya laddhybrider i vår populära Ceed-familj. Det är familjekombin Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och den mer sportiga crossovern Kia XCeed Plug-In Hybrid. Båda modellerna erbjuder långa räckvidder på ren eldrift. Av alla nya Kia-bilar som säljs idag, är varannan elektrifierad. Detta gör att vi har det lägsta CO2-snittet av Sveriges tio största bilmärken*. Med dessa nylanseringar befäster vi vår topposition och bidrar till ett mer hållbart bilägande.

Välkommen till vår laddbara värld!


Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Förbeställ redan idag!

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Äntligen kommer vår storsäljande familjekombi i helt nytt elektrifierat utförande. I slutet av januari är det premiär för Kia Ceed SW som laddhybrid med lång räckvidd på bara el.

Till den elektrifierade drivlinan får du även en rymlig bil som tar hela familjen på vinteräventyr. Lastutrymmet är på hela 437 liter och upp till 1 506 liter om det delbara (40/20/40) ryggstödet fälls helt.

Boka provkörning hos Gustaf E Bil nu!

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid


Kia XCeed Plug-In Hybrid

Förbeställ redan idag!

Kia XCeed Plug-In Hybrid

I början av året kommer Kia XCeed som Plug-In Hybrid. En tuff och sportig  crossover som passar både i urban och obanad miljö. Den sticker ut i allt från utformningen av den distinkta grillen, de unika LED-strålkastarna och 3D-baklyktorna till de sofistikerade aluminiumfälgarna.

XCeed Plug-In Hybrid är bilen för dig som vill göra intryck men med så litet avtryck som möjligt.

Boka provkörning hos Gustaf E Bil nu!

Kia XCeed


Kör tryggt och säkert med smarta funktioner

Kör säkert och uppkopplat med smarta funktioner

Med UVO Connect kan du koppla upp din smarta telefon mot Kias infotainmentsystem och på så vis få en säker och bekväm körupplevelse. Genom den 10,25″ stora pekskärmen i bilen kan du ta del av och styra många av av telefonens funktioner.

Dessutom finns en rad säkerhets- och komfortfunktioner inbyggda för att du ska känna dig trygg. Som standard ingår bland annat autobroms med fotgängar- och cyklistskydd, filhållningsassistans, parkeringssensor bak och helljusassistans sam även eluppvärmd läderratt.


Kias 7-åriga nybilsgaranti
Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för. Den gäller från fabrik och följer din bil när den byter ägare. Du får också sju års fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar i samband med originalservice hos en Kia-auktoriserad verkstad.
Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/


*Källa Vroom jan-okt 2019

Bränsleförbrukning blandad körning Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och XCeed Plug-In Hybrid 1,3 l/100 km, CO2-utsläpp 29 g/km enligt körcykeln NEDC; 1,4 l/100 km, CO2-utsläpp 31 g/km enligt körcykeln WLTP. Preliminära siffror. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.