fbpx

Bilmekaniker i Skövde

Är du bilmekaniker och är intresserad att byta arbetsplats?
Vi söker dig som vill vara med oss på resan med Kia, Sveriges snabbast växande bilmärke och för andra året i rad på tredje plats vad gäller flest sålda nya bilar.

Du är bilmekaniker/tekniker med minst ett par års erfarenhet från branschen, som trivs med att jobba självständigt, har god felsökningsförmåga och vill bli en del av vårt verkstadsteam. Vi vänder oss till dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar.

Du som kommer till Gustaf E Bil, blir delaktig i företagets värdeord Stolthet, Engagemang och Delaktighet. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss, tveka inte att skicka in din ansökan idag.

Som tekniker på Gustaf E Bil får du jobba med service, reparationer och utrustning av personbilar. Exempel på arbetsuppgifter: service, felsökningar, reparation på chassi, bromsar och komfortsystem samt tillbehörsmonteringar. Löpande utbildningar sker via respektive generalagent. Kanske har du någon specialkompetens som kan vara meriterande och kvalitetshöjande för företaget?

 

Språk: svenska (krav) och engelska (meriterande)

Körkort: B (krav)

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Provanställning tillämpas. Fast och rörlig lön.

Skicka din ansökan till jobb@gustafebil.se . Ansökningar behandlas löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Daniel Sjögren, Servicechef Skövde
Tel: 0500-44 48 42
daniel.sjogren@gustafebil.se

 

Gustaf E Bil AB med huvudkontor i Skövde har cirka 55 anställda med bilanläggningar på orterna Lidköping, Mariestad och Skövde med en omsättning på ca 300 miljoner kronor per år. Vi har auktoriserad verkstad med kunniga mekaniker och fasta priser. Dessutom finns ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör. Gustaf E Bil AB säljer cirka 2200 nya och begagnade bilar per år. Företaget är återförsäljare av Opel och Kia och på servicesidan är vi auktoriserad verkstad för Chevrolet, Kia, Opel, Opel transport, Mitsubishi, Peugeot, Saab och GM-US.