fbpx

Bilmekaniker i Skövde

Som tekniker på Gustaf E Bil får du jobba med service, reparationer och utrustning av personbilar. Exempel på arbetsuppgifter: service, felsökningar, reparation på chassi, bromsar och komfortsystem samt tillbehörsmonteringar. Löpande utbildningar sker via respektive generalagent.

Vi söker dig som är bilmekaniker med ett par års erfarenhet från branschen, som trivs med att jobba självständigt och vill bli en del av vårt verkstadsteam. Vi vänder oss till dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar och som vill vara en del i arbetet med våra värdeord Stolthet, Engagemang och Delaktighet. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Språk: svenska (krav) och engelska (meriterande)

Körkort: B (krav)

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Provanställning tillämpas. Fast och rörlig lön.

Skicka din ansökan till jobb@gustafebil.se senast 31 december 2018. Ansökningar behandlas löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Lennart Larsson, Servicemarknadschef, tel. 0500-44 48 07, lennart.larsson@gustafebil.se

 

Gustaf E Bil AB med huvudkontor i Skövde har cirka 55 anställda med bilanläggningar på orterna Lidköping, Mariestad och Skövde med en omsättning på ca 300 miljoner kronor per år. Vi har auktoriserad verkstad med kunniga mekaniker och fasta priser. Dessutom finns ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör. Gustaf E Bil AB har ett av marknadens bredaste och starkaste bilsortiment och säljer cirka 2200 nya och begagnade bilar per år.

Företaget är återförsäljare av Opel, Kia och Mitsubishi och på servicesidan är vi auktoriserad verkstad för Chevrolet, Kia, Opel, Opel transport, Mitsubishi, Peugeot, Saab och GM-US.