Bilmekaniker i Skövde

Om dig
Vi söker en bilmekaniker med ett par års erfarenhet från branschen, som trivs med att jobba självständigt och vill bli en del av vårt verkstadsteam. B-körkort är ett krav. Vi förutsätter också att du vill vara en del i arbetet med våra värdeord Stolthet, Engagemang och Delaktighet. Du som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Fast och rörlig lön. Provanställning tillämpas.

Din profil
Utbildningskrav: Gymnasial utbildning
Kompetenskrav: Fordonsteknik
Språkkrav: Svenska (meriterande: Engelska)
Körkort: B

Dina arbetsuppgifter
Service, tillbehörsmontering, felsökning och reparation av personbilar. Speciell inriktning mot något av våra märken Kia eller Opel.

Skicka din ansökan till jobb@gustafebil.se  senast 15 april 2018.

Frågor om tjänsten besvaras av Lennart Larsson, Servicemarknadschef, tel. 0500-44 48 07, lennart.larsson@gustafebil.se

 

Gustaf E Bil AB med huvudkontor i Skövde har cirka 70 anställda med bilanläggningar på orterna Lidköping, Mariestad, Skövde och Vara med en omsättning på ca 300 miljoner kronor per år. Vi har auktoriserad verkstad med kunniga mekaniker och fasta priser. Dessutom finns ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör. Gustaf E Bil AB har ett av marknadens bredaste och starkaste bilsortiment och säljer cirka 2200 nya och begagnade bilar per år.

Företaget är återförsäljare av Opel, Kia, Mitsubishi och Peugeot och på servicesidan är vi auktoriserad verkstad för Chevrolet, Kia, Opel, Opel transport, Mitsubishi, Peugeot, Saab och GM-US.