fbpx

Bilmekaniker i Vara

Som tekniker på Gustaf E Bil får du jobba med service, reparationer och utrustning av personbilar. Exempel på arbetsuppgifter: Service, motor och växellådsreparationer, avancerade felsökningar, reparation på chassi, bromsar och komfortsystem samt tillbehörsmonteringar på nya bilar.

Vi söker dig som är bilmekaniker med ett par års erfarenhet från branschen, som trivs med att jobba självständigt och vill bli en del av vårt verkstadsteam. Vi vänder oss till dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar och som vill vara en del i arbetet med våra värdeord Stolthet, Engagemang och Delaktighet. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Språk: svenska (krav) och engelska (meriterande)

Körkort: B (krav)

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Provanställning tillämpas. Fast och rörlig lön.

Skicka din ansökan till jobb@gustafebil.se senast 30 november 2018. Ansökningar behandlas löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Lennart Larsson, Servicemarknadschef, tel. 0500-44 48 07, lennart.larsson@gustafebil.se

 

Gustaf E Bil AB med huvudkontor i Skövde har cirka 70 anställda med bilanläggningar på orterna Lidköping, Mariestad, Skövde och Vara med en omsättning på ca 350 miljoner kronor per år. Vi har auktoriserad verkstad med kunniga mekaniker och fasta priser. Dessutom finns ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör. Gustaf E Bil AB har ett av marknadens bredaste och starkaste bilsortiment och säljer cirka 2200 nya och begagnade bilar per år.

Företaget är återförsäljare av Opel, Kia, Mitsubishi och Peugeot och på servicesidan är vi auktoriserad verkstad för Chevrolet, Kia, Opel, Opel transport, Mitsubishi, Peugeot, Saab och GM-US.