fbpx

Bilskadereparatör i Lidköping

Vi söker dig som är bilskadereparatör med ett par års erfarenhet från branschen, som trivs med att jobba självständigt och vill bli en del av vårt verkstadsteam. Vi vänder oss till dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar och som vill vara en del i arbetet med våra värdeord Stolthet, Engagemang och Delaktighet. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Krav
Körkort: B

Meriterande
Utbildning: gymnasial utbildning
Språk: engelska

Ditt arbete består i att återställa våra kunders skadade bilar till ursprungsskick. Varierande arbetsuppgifter som bl.a. innebär riktning av karosskador, byte av karosseridelar, riktbänksarbeten, svetsning och vindrutebyten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Fast och rörlig lön.

Skicka din ansökan till jobb@gustafebil.se  senast 30 september 2018. Ansökningar behandlas löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av Lennart Larsson, Servicemarknadschef, tel. 0500-44 48 07.

 

Gustaf E Bil AB med huvudkontor i Skövde har cirka 70 anställda med bilanläggningar på orterna Lidköping, Mariestad, Skövde och Vara med en omsättning på ca 350 miljoner kronor per år. Vi har auktoriserad verkstad med kunniga mekaniker och fasta priser. Dessutom finns ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör. Gustaf E Bil AB har ett av marknadens bredaste och starkaste bilsortiment och säljer cirka 2200 nya och begagnade bilar per år.

Företaget är återförsäljare av Opel, Kia, Mitsubishi och Peugeot och på servicesidan är vi auktoriserad verkstad för Chevrolet, Kia, Opel, Opel transport, Mitsubishi, Peugeot, Saab och GM-US.