fbpx

Bilskadereparatör till Lidköping

Vi söker dig som är bilskadereparatör med minst ett par års erfarenhet från branschen och som vill vara med oss på resan med Kia, Sveriges snabbast växande bilmärke och för andra året i rad på tredje plats vad gäller flest sålda nya bilar. Du trivs med att jobba självständigt och vill bli en del av vårt verkstadsteam. Vi vänder oss till dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar och som vill vara en del i arbetet med våra värdeord Stolthet, Engagemang och Delaktighet. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ditt arbete består i att återställa våra kunders skadade bilar till ursprungsskick. Varierande arbetsuppgifter som bl.a. innebär riktning av karosskador, byte av karosseridelar, riktbänksarbeten, svetsning och vindrutebyten.

Gymnasial utbildning (krav)

Språk: Svenska (krav), medelengelska (meriterande)

Körkort: B (krav)

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Provanställning tillämpas. Fast och rörlig lön.

Ansök senast: 31 mars 2019
Ansökningar kommer att hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan till jobb@gustafebil.se

Frågor besvaras av:

Lennart Larsson, Servicemarknadschef
lennart.larsson@gustafebil.se
0500-444807

 

Gustaf E Bil AB med huvudkontor i Skövde har cirka 55 anställda med bilanläggningar på orterna Lidköping, Mariestad och Skövde med en omsättning på ca 300 miljoner kronor per år. Vi har auktoriserad verkstad med kunniga mekaniker och fasta priser. Dessutom finns ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör. Gustaf E Bil AB säljer cirka 2200 nya och begagnade bilar per år. Företaget är återförsäljare av Opel och Kia och på servicesidan är vi auktoriserad verkstad för Chevrolet, Kia, Opel, Opel transport, Mitsubishi, Peugeot, Saab och GM-US.