Servicechef i Skövde

I rollen som servicechef har du det övergripande ansvaret för driften av verkstad, plåtverkstad och reservdelsavdelning på orten. Du har personal- och ledaransvar där du delegerar, motiverar, utvecklar samt stöttar dina 15-talet medarbetare. Du är även en del i servicesäljarteamet och deltar därmed också i den dagliga driften.

Tillsammans med servicecheferna på våra tre andra orter är du också medlem i verksamhetsgruppen och har därigenom möjlighet att vara med och forma Gustaf E:s resa in i framtiden.

Vi förutsätter också att du vill vara en del i arbetet med våra värdeord Stolthet, Engagemang och Delaktighet för att ha nöjda kunder och glada medarbetare.

Vi tror att du besitter följande personliga egenskaper:

• Initiativrik, drivande, effektiv och noggrann.

• Flexibel och med en god förmåga till samarbete och ledarskap.

• Värdesätter att jobba under eget ansvar och har förmåga att ta egna beslut.

B-körkort och god datorvana är ett krav. Har du erfarenhet från bilbranschen kan det vara meriterande, men andra erfarenheter inom ramarna för tjänsten väger också tungt. Rätt inställning goda ledaregenskaper och engagemang värderar vi mycket högt.

Tjänsten är en heltidstjänst.

Skicka din ansökan till jobb@gustafebil.se  senast 15 augusti 2017.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Lennart Larsson, Servicemarknadschef, lennart.larsson@gustafebil.se
Peter Larsson, Servicechef, peter.larsson@gustafebil.se.

 

Gustaf E Bil AB med huvudkontor i Skövde har cirka 70 anställda med bilanläggningar på orterna Lidköping, Mariestad, Skövde och Vara med en omsättning på ca 350 miljoner kronor per år. Vi har auktoriserad verkstad med kunniga mekaniker och fasta priser. Dessutom finns ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör. Gustaf E Bil AB har ett av marknadens bredaste och starkaste bilsortiment och säljer cirka 2200 nya och begagnade bilar per år.

Företaget är återförsäljare och auktoriserad verkstad för personbilar och transportbilar från Opel, Kia, Mitsubishi och Peugeot samt auktoriserad verkstad för Chevrolet, Saab och GM-US.