fbpx

Auktoriserad serviceverkstad

Från och med 1 februari 2018 är vi kontantfria på anläggningarna i Skövde, Lidköping och Mariestad och i Vara från och med 1 april 2018. Detta är ett led i att ha en säker och trygg arbetsmiljö.

Betala gärna med kort eller Swish (nr: 123 263 21 98).

Våra serviceverkstäder i Lidköping, Mariestad och Skövde finns till hands för att hjälpa dig med allt som rör din bil efter bilköpet. Vårt mål är att du skall vara så nöjd med våra prestationer att det är en avgörande faktor när du köper din nästa bil. Gustaf E Bil strävar efter att kunna erbjuda service- och verkstadstjänster med högsta tänkbara kvalitet.

Vi är auktoriserade av generalagenterna att utföra bilservice och bilreparationer. Det är en trygghet för dig då vi alltid har den senaste informationen och utrustningen, kontinuerligt utbildar vår personal för att kunna ta hand om din bil på det sätt som rekommenderas av respektive märke.

Vi finns till för dig oavsett vad du vill ha hjälp med avseende din bil. Förutom service och reparationer jobbar vi med däck, fälgar, tillbehör, AC-kontroller/-reparationer, släcka anmärkningar (2:or) från besiktningen (gäller på våra anläggningar i Mariestad och Skövde), däckhotell, lagning/byte av rutor samt rekonditionering och tvätt.

Gustaf E Bil är auktoriserad verkstad för Opel, Saab, Peugeot, Chevrolet, Kia, Mitsubishi och GM-US på följande orter:

  • Opel: Lidköping, Mariestad och Skövde.
  • Saab: Lidköping, Mariestad och Skövde.
  • Chevrolet: Lidköping, Mariestad och Skövde.
  • Peugeot: Lidköping och Mariestad.
  • Kia: Lidköping Mariestad och Skövde.
  • Mitsubishi: Skövde.
  • GM-US: Skövde.

 

Lidköping: 0510-48 81 95

Mariestad: 0501-646 25

Skövde: 0500-44 48 44

 

Kontrollerad BilverkstadGustaf E Bil är en kontrollerad bilverkstad. Det innebär att du kan lita på oss. Vi följer konsumentlagstiftningen och utför service och reparationer enligt anvisningarna. Naturligtvis får du en prisuppgift innan vi påbörjar arbetet med din bil.

Läs mer om Kontrollerad Bilverkstad

 

 

Surfa med wifi
Under tiden du väntar på att din bil ska bli färdig på verkstaden är du välkommen att använda vårt gäst-wifi. Kanske behöver du jobba, läsa nyheter eller hålla kontakten på sociala medier. Följ oss gärna på Facebook så får du reda på det senaste om nyheter, erbjudanden och tips.

 

facebook.com/gustafebil