Verkstad

mek_emilPå våra verkstäder är vi auktoriserade av generalagenterna att utföra service och reparationer. Det är en trygghet för dig då vi alltid har den senaste informationen och utrustningen, kontinuerligt utbildar vår personal för att kunna ta hand om din bil på det sätt som rekommenderas av respektive märke.

Vi finns till för dig oavsett vad du vill ha hjälp med avseende din bil. Förutom service och reparationer jobbar vi med däck, fälgar, tillbehör, AC-kontroller/-reparationer, släcka anmärkningar (2:or) från besiktningen (endast våra anläggningar i Mariestad och Skövde), däckhotell, lagning/byte av rutor samt rekonditionering och tvätt.

Lidköping: 0510-48 81 95

Mariestad: 0501-646 25

Skövde: 0500-44 48 44

Vara: 0512-326 49

Skadeverkstad

Om olyckan har varit framme

Vår skadeverkstad kan hjälpa dig med glasskador som stenskott i bilrutan och även plåt- eller lackskador på bilen. Kontakta någon av våra skadeverkstäder där vi jobbar utifrån utarbetade metoder från tillverkarna och reparerar din bil med hög kompetens och kunnig personal.

Hyrbil
Om du under tiden som du har din bil på reparation har behov av hyrbil kan det också vara lämpligt att kontrollera med försäkringsbolaget vad som gäller så att du kan boka en hyrbil i samband med ditt besök.

Innan inlämnande
När du har fått en tid och skall lämna in bilen på reparation hos oss är det bra om du tömmer bilen på personliga saker då verkstaden inte ansvarar för föremål som kvarlämnas i bilen. Demontera även eventuella takräcken och takbox.

 

Är viltolyckan framme?

Läs mer om hur du som råkat ut för det ska agera >>