fbpx

Nyheter_banner_smal

 

Äntligen kan vi presentera nya gustafebil.se, full med nyheter och bra funktioner som vi hoppas kommer att underlätta ditt besök hos oss.

Nya gustafebil.se är responsiv, så oavsett om du besöker webbsidan via dator, läsplatta eller mobil kommer du att mötas av exakt samma innehåll och information, anpassat för din enhet.

Här följer några exempel på nyheter och tips hur du kan använda dessa:

 

• Spara Favoriternyhet_favorit

Ett bilköp är en stor investering och oftast inget beslut som fattas snabbt. Därför har vi skapat funktionen Favoriter så att du kan markera bilar du tycker är intressanta genom att klicka på hjärtat i övre bilbilden eller på knappen på objektets sida. Favoriterna sparas i rutan Dina favoriter (till höger i datorvy) på Sök-sida och du hittar lätt tillbaka till dessa objekt vid ett senare tillfälle. Favoriterna sparas i cacheminnet och finns kvar på enheten så länge cacheminnet inte rensas.

 

• Jämföra Favoriter

Som ett komplement till Favoriter finns nu också funktionen Jämföra. Denna funktion når du via knappen Redigera och jämför i rutan Dina favoriter och är mycket användbar för att få en bra överblick.

Här kan du ta bort sparade bilar men också markera fyra av dina Favoriter för att jämföra de vanligaste parametrarna och på så sätt hitta bilen som uppfyller dina önskemål bäst.

nyhet_jamfor

 

nyhet_jamfor2

 

• Redaktionell sökfunktion

sok

Hittar du inte det du söker via navigation i huvudmenyn eller andra genvägar på startsidan? Prova sökfunktionen för redaktionellt innehåll högst upp till höger i sidhuvudet. Förutom information om företaget och länkar till våra anläggningar finns också en sökfunktion för allt innehåll på webbsidan förutom själva bilobjekten.

 

• Kontaktvägar

För att du ska kunna komma i kontakt med oss så smidigt som möjligt har vi formulär, adress och telefonnummer och genvägar till våra anläggningssidor i sidfoten, oavsett vilken sida du befinner dig på. Besöker du gustafebil.se via mobil så är alla telefonnummer alltid klickbara så vi finns bara ett klick ifrån dig. Bra va! p>